Üzenet

Vecsés - Pilisszentiván 2:1

A bajnokság 2. fordulójának eredménye:

VECSÉSI FC - PILISSZENTIVÁN SE  2 : 1 ( 0 : 0 )

Gólszerzők: Segesdi A.(62'), Petruska Cs.(72')

 - Egy nagyon izgalmas meccsen 2:1-es győzelmet arattunk az újonc ellen, elég kemény és harcias mérkőzés volt az utolsó percig, hogy láttad, belülről milyen volt?

Urbán Flórián: - Izgalmas mérkőzés volt, de saját magunk tettük izgalmassá, az első félidőben nagyon rosszul futballoztunk. Felhívtam a játékosok figyelmét arra, hogy ez egy olyan csapat lesz aki beáll védekezni, agresszívek lesznek, rúgni fognak, gyorsan játszanak. A második félidő elején találtak is egy gólt - második kapura lövésükből - ami megnehezítette a mérkőzést, de a csapat erejét mutatja, hogy - ha nem is futballal - de küzdő szellemből jelesre vizsgáztak és megfordították a mérkőzést. Rengeteg helyzetünk volt, reálisan ez a mérkőzés 10:2 lehetett volna. Ilyen mérkőzéseink lesznek, ellenünk minden csapat ezt fogja játszani. Az ellenfélben ügyes játékosok voltak, kicsit idősebbek, beálltak védekezni, a saját kapujuk elé egy élő falat húztak. Valószínű, hogy 16 mérkőzésből 14 ebben az osztályban ilyen lesz. Úgy kell felépíteni a játékunkat, hogy az ilyen ellenfelek ellen ne kelljen ilyen izgalmas mérkőzéseket játszani.

- Nagyon jó volt látni, hogy a szurkolók szinte együtt éltek a csapattal és 12. játékosként hajtották őket, ez ad plusz motivációt?

Urbán Flórián: - Mindenképpen ad plusz motivációt, hogy minél több szurkoló érkezik ki a Vecsés mérkőzéseire. A hangulatot barátom és társai gerjesztették és csatlakoztak a Vecsés szurkolók is. Nagyon köszönjük nekik, hogy a csapatot bíztatták és hajtották. Bízom benne, hogy a jövőben még többen fognak kijönni a mérkőzésekre.

- Köszönjük és sok sikert kívánunk a Biatorbágy ellen is.