Üzenet

Vecsés-Törökbálint 6:3

A bajnokság 19. fordulójának eredménye:

Vecsési FC - Törökbálinti TC  6 : 3 ( 0 : 3 )

Gólszerzők: Novák A. (7' öngól), Vattamány D.(22',37') ill. Sós Márkó (46',63'), Salem Reydan (54'), Kollár Dániel (76'), Bukovec Jasmin (82'), Balázs Gergely (85')

Vincze Gábor: "Egy nagyon lesújtó első félidőt tudott a csapat produkálni, nagyon rossz teljesítményt nyújtottunk, pedig egész héten ezen dolgoztunk, hogy ezeket a hibákat kijavítsuk. Ez nem valósult meg, ezért már az első félidőben cserélnem kellett, a félidőben pedig még kettőt. Ennek az átszervezésnek köszönhetően a csapat tudta azt az arcát mutatni, ami az én elvárásom. Mind játékban, mind helyzetkihasználásban javultunk. A fiatal Törökbálint teljesen elfáradt a második félidőre, mi pedig ezt ki tudtuk használni.

Igazából a tapasztalataimból, amit én is átéltem, mint játékos, ilyenkor egy edző nem tud mást mondani a félidőben - legalább is én ezt gondolom -, mint hogy 0-0-ról kell indulni, és van 45 perce a csapatnak, hogy rúgjon négy gólt. Ami nem elképzelhetetlen, hiszen a csapatom már idén többször rúgott négynél több gólt is. Mondtam a srácoknak, hogy hiába nehéz, felejtsük el az első félidőt, és ha az első tíz percben megrúgjuk az első gólunkat, nagy lehetőséget kapunk, hogy megnyerjük a találkozót. Végül is sikerült..

Nyilvánvalóan Vecsésen mind a vezetőség, mind a város nagyon szeretné, ha a csapat előrébb lépne, ami nagyon-nagyon nehéz feladat, de én azért is vállaltam el, mert kihívásnak tekintem. Remélem, hogy a csapat is ráérez erre. Azt gondolom, hogy nincs okunk a panaszra, hiszen a legtöbb gólt rúgtuk, és a kapott gólok számában is jól állunk, holtversenyben a Dabas-Gyónnal. Ez jól jelzi, hogy támadófutballal operálunk. Három pont a hátrányunk a Dabas-Gyónnal szemben, de hétvégén pont hozzájuk megyünk, szerintem az egy jó mérkőzés lesz."