Bemutatkozott az új vezetőedzőnk, Győri Zoltán!

A Vecsési FC vezetősége a szünetben sikeres megállapodást kötött Győri Zoltán Vezetőedzővel, aki a mai naptól vezényeli Csapatunk szereplését.Két éve Bajnok volt Gödöllővel, majd ebben az évben Pomázzal. Ő volt az elmúlt két alkalommal a Pest megyei amatőr válogatott vezetőedzője.Szeretné a Csapat arculatát, dinamikáját elképzelései alapján átformálni, hogy a közösen kitűzött céljainkat megvalósítsuk.
A Vezetőedző bemutatkozása:
Győri Zoltán:
„Hálás szívvel gondolok a Pomáz Városi ICO SE-ben eltöltött 1 évre. Rengeteg kiváló embert ismertem meg ez idő alatt, és szerencsés vagyok, hogy sikerekben is bővelkedő volt ez az időszak. Nagyon korrekt módon váltunk el egymástól, és ezúton is sok sikert szeretnék kívánni a szeretett volt egyesületemnek és a játékosoknak.
Kaptam egy felkérést pár héttel ezelőtt, és sok töprengés után arra a döntésre jutottam, hogy elfogadom a Vecsési FC ajánlatát, így az elkövetkezendő időben én veszem át a csapat irányítását.”
A továbbiakban Szűcs Lajos volt Vezetőedző, kapusedzői és utánpótlási feladatait látja el Csapatunknál.
Sok sikert kívánunk munkájukhoz!
Hajrá VECSÉS!!

Szűcs Lajos a felkészülésről, célokról

A csapatnál a télen edzőváltás történt, a korábbi tréner, Vincze Gábor Biatorbágyra tett át székhelyét. Őt váltotta a korában kapusedzőként ténykedő Szűcs Lajos. A játékoskeretben is volt változás érkező és távozó oldalon egyaránt. Lencsés Bálint (Bicske), Remili Mohamed (Jászberény), Olasz Gergő (Monor), Gényi Dávid (Testnevelési Egyetem), Rása Gergő (újrakezdte) személyében új játékosok kerültek a keretbe, míg Czinege János (Budakalász), Bartucz Martin (Gödöllői SK), Fodor Dániel (Viadukt-Biatorbágy) elhagyták a csapatot.

Szűcs Lajos reményei szerint az új játékosok megfelelő erősítés lesz a csapatnak, hogy hozzák a korábbi szintet. A felkészülés megfelelően sikerült, annak ellenére, hogy betegségek, sérülések nehezítették.

Jól kezdtük a tavaszi bajnokságot, előbb a Vácot győztük le 2–1-re, majd 2–0-val a Dunavarsány ellen is begyűjtöttük a három pontot, bár hét hiányzó játékos volt betegségek, sérülések miatt. Ez is jól mutatja a csapategységet, amely mindenképpen bizakodásra ad okot a célkitűzések elérése érdekében - a bajnokságot a dobogón szeretnénk befejezni.

 

 

Vecsési FC - Vác VLSE 2 : 1

I. osztályú felnőtt bajnokság 16. forduló

Vecsési FC - Vác VLSE  2 : 1 (2 : 1)

Gólsszerzők: GÉNYI DÁVID (9'), NÁDASI KORNÉL (17'), ill. VÉN BOTOND (41')

 

 

Vecsési FC - Veresegyház VSK 2 : 3

I. osztályú felnőtt bajnokság 15. forduló

Vecsési FC - Veresegyház VSK  2 : 3 (1 : 0)

Gólsszerzők: NÁDASI KORNÉL (2'), FEKETE RÓBERT (62') ill. NÉMETH ÁRPÁD (54'), JÓNÁS MÁRK (84'), SZABÓ BENCE (90')

Vincze Gábor vezetőedző: "Sajnáljuk, hogy nem tudtuk megnyerni a mérkőzést, bár felvételről néztem meg másnap hiszen nem lehettem a fiúkkal. Novák Alex vezette a csapatot és mindent megtett, hogy nyerjenek, de a végén 6 perc alatt kiengedtük a nagyon értékes 3 pontot a kezünkből. Jó iramú összecsapás volt szerintem, főleg az első félidő ahol le lehetett volna zárni a mérkőzést. Pedig tudjuk már jól, hogy akkor van vége ha a bíró lefújja. Volt olyan mikor mi jöttünk ki jól az utolsó percekből, most az ellenfél tett érte többet amiért dicséret jár nekik. Hajrá Vecsés!"

 

 
 

Pilis LKLS - Vecsési FC 0 : 0

I. osztályú felnőtt bajnokság 14. forduló

Pilis LKLS - Vecsési FC  0 : 0 (0 : 0)

Vincze Gábor vezetőedző: "Megérdemelten szereztek 1 pontot a hazaiak, hiszen mikor volt lehetőségünk vezetést szerezni és talán elhozni a 3 pontot akkor sajnos nem voltunk eléggé pontosak a befejezésnél. A hazai csapatnak a végén volt lehetősége megnyerni a meccset egy buta egyéni hibából de mint már sokszor kapusunk most is bravúrt mutatott be. Hajrá Vecsés!"

 

Vecsési FC - VSK Tököl 3 : 1

I. osztályú felnőtt bajnokság 13. forduló

Vecsési FC - VSK Tököl  3 : 1 (3 : 0)

Gólszerzők: FEKETE RÓBERT (4'), FODOR DÁNIEL (11'), TÓTH TAMÁS (33')

 

Bugyi-OBO SE - Vecsési FC 0 : 1

I. osztályú felnőtt bajnokság 12. forduló

Bugyi-OBO SE - Vecsési FC  0 : 1 (0 : 0)

Gólszerzők: FEKETE RÓBERT (75')

Vincze Gábor vezetőedző: "Gratulálok a csapatnak, fontos 3 pontot szereztünk egy meglepően jól küzdő hazai csapat ellen! A korai kiállítás nyílván nem jött jókor, de felvettük a küzdelmet és egy góllal sikerült megszerezni a győzelmet, amihez kellett részünkről egy bravúros kapus teljesítmény is!"

 

Vecsési FC - Gödöllői SK 1 : 2

I. osztályú felnőtt bajnokság 11. forduló

Vecsési FC - Gödöllői SK  1 : 2 (1 : 1)

Gólszerzők: NÁDASI KORNÉL (36') ill. KOZIOROWSKI R. (23'), MUDROCH M. (51')

Vincze Gábor vezetőedző: "Sajnos ezt a rangadót az ellenfél jobban akarta, többet tett a győzelemért. Teljesen megérdemelten vitték el a 3 pontot. Nincs vége a szezonnak van még rengeteg mérkőzés. Remélem jól jött ez a pofon és tanulunk belőle. Hiszek abban, hogy erősebben jövünk ki ebből, hiszen kiváló játékosok vannak a keretben. Gratulálok az ellenfélnek a teljesítményéhez. Hajrá Vecsés!"

 

Fő támogatónk a Budapest Airport

  

 

 

 

 

Hungary 82.1% Hungary
Unknown 6.0% Unknown
United States of America 5.8% United States of America
China 2.3% China

Total:

29

Countries
003355
Today: 7
This Week: 65
This Month: 275