Híreink

Változások a klub életében

Tisztelt sportbarátok!
Szász Ferenc vezető edző, aki az NB III. csapatunkat irányította a tavaszi bajnokságban, elköszönt a klubtól. Ferencben egy nagyon lelkiismeretes, sikerre éhes, korrekt embert ismertem meg. A legfőbb erénye, hogy ember tudott maradni a pályán, az öltözőben, és a magánéletben is. Köszönöm a munkáját, és sok sikert és jó egészséget kívánok neki a továbbiakban. 
A csapat a 2018-2019-es bajnoki évet a Pest Megye I. osztályban folytatja. A vezető edzői feladatokat Gendúr László fogja ellátni.
Pozitívum, hogy az elmúlt szezon játékoskeretéből nagyon sokan maradtak a klubnál : Radnai György, Kis Krisztián, Laier Gábor, Csordás Szabolcs, Gendur László, Komora László, Kaiser László, Koziorowski Richárd, Molnár Zoltán, Bojtor László.
Fiatalok: Kiss Krisztián, Gényi Dávid, Biribil Máté.
Akik távoznak a csapattól: Balázs Bálint, Szalai Vilmos, Kemerle Dániel, Petric Branco, Váczi Dániel, Szabó Erik,
Érkezők: Haraszkó Sándor (Csepel), Dévai Csaba (Csepel), Daruka Dominik (Budafok), Nagy Tamás (Gödöllő) Csiszár Richárd, Fülöp Márk, Salem Reydan, Tell Tamás.

2018. június 9-én hétfőn indult a felkészülés.
A felkészülés alatt minden nap van edzés, és ehhez jönnek a felkészülési mérkőzések.
A tervezett felkészülési mérkőzéseink:
2018.07.18-óra Vízművek- Vecsés
2018.07.21. 10-óra Honvéd II- Vecsés
2018.07.25. 18-óra Vecsés- Szabadkiköktő
2018.07.28. 10-óra Dunakeszi- Vecsés
2018.08.01. Pestimre- Vecsés? esetleg kupamérkőzés
2018.08.04. 10-óra Délegyháza- Vecsés
2018.08.11. Dunavarsány- Vecsés? esetleg kupamérkőzés
2018.08. 18. az első bajnoki mérkőzés
A végleges játékoskeret július végére fog kialakulni.
Hajrá Vecsés!
Sport baráti üdvözlettel: Czibolya Zoltán Elnök

Véget ért a téli felkészülés

A héten befejeződött a téli felkészülés a csapatnál. Ha értékelni szeretném a felkészülést akkor úgy gondolom, hogy a lehetőségeinkhez mérten mindent megtettünk, hogy a játékosok a lehető legjobban fel tudjanak készülni a tavaszi bajnoki szezonra. Gondolok itt a klub anyagi lehetőségeire és a szakmai munkára. Hetente háromszor béreltünk műfüves pályát, sikerült elmenni egy hétre edzőtáborba, és próbáltunk igazolni olyan játékosokat, akikben bízik a vezetőség.

A következő játékosok érkeztek a csapathoz:

 • Petric Branko (Nagykörös)
 • Bojtor László (RKSK)

 •  

  Kaiser László (Gödöllő)
 • Kosiorowszki Richárd (Gödöllő)

 •  

  Kemerle Dániel (Salgótarján)
 • Váczi Dénes (Csepel)

 •  

  Szabó Erik (Szigetszentmiklós)

Kiss Krisztián és Takács Zoltán felépültek sérülésükből, nagyon számítunk a segítségükre.

A felkészülési mérkőzéseink felemásként sikerültek, sajnálatos módon sokszor a sérülések és a betegségek nehezítettek az életünket. Kettő mérkőzés maradt el, az egyik az MTK elleni (MTK mondta le betegségek miatt) a másik a kaposvári mérkőzés, amit mi mondtunk le, szintén betegségek végett. A héten folytatódnak az edzések, és szombaton (március 3.) elkezdődnek a tavaszi fordulók. Mórahalom az első tavaszi ellenfelünk, idegenben játszunk. Minden labdarúgást szerető szurkolót várunk nagy szeretettel a mérkőzéseinkre. Nagy szükség lesz a biztatásra, mert egy nagyon kemény tavasz vár ránk, hogy elérjük a célunkat, a bent maradást.

hazai mérkőzések időpontjai:

2018 03.10. 14-óra 30- perc Vecsés- Dabas

2018.03.25. 16 -óra Vecsés- Honvéd

2018.04.07. 16- óra Vecsés Pécs

2018.04.14. 16-óra Vecsés- Hódmezővásárhely

2018.04.28. 16-óra 30- perc Vecsés- Szekszárd

2018.05.05 17-óra Vecsés- Gold Sport

2018.05.27. 17-óra 30-perc Vecsés- RKSK

 

idegenbeli mérkőzések időpontjai:

2018.03. 03. 14-óra 30 perc Mórahalom- Vecsés

2018.03. 18. 15-óra Szeged- Vecsés

2018.04. 21. 16-óra Paks- Vecsés

2018.04. 21. 16-óra 30 perc Szentlőrinc- Vecsés

2018.05. 05. 17-óra   Iváncsa- Vecsés

2018.05. 19. 17-óra 30 perc Tiszakécske- Vecsés

2018.06. 03. 17-óra 30-perc Dunaújváros -Vecsés

 

Sportbaráti üdvözlettel: Czibolya Zoltán Elnök

Nem adjuk fel!

A 2017-2018-as bajnokság őszi szezonja sajnálatos módon nem úgy sikerült, ahogy terveztük. Mint újonnan felkerülő NB 3-as csapat, célunk nem volt más, mint a bent maradás elérését biztosító helyezés elérése. Bátran állíthatom, hogy egy ilyen játékosállománnyal rendelkező csapatnak nem itt lenne a helye a bajnokságban. Biztos voltak rossz döntéseink, de a Fortuna sem volt velünk. Nagyon sok olyan mérkőzést vesztettünk el, amit minimum hozni kellet volna egy döntetlenre, vagy akár győzhettünk volna. Értékes pontokat szórtunk el. De ez a múlt, most Nekünk a jelennel kell foglalkozni. A cél változatlan, a bent maradás kiharcolása! Nagyon kemény, küzdelmes tavasz vár a csapatra.

Változások a csapatnál: Több játékosnak köszöntük meg a segítséget, és váltunk meg tőlük.

Távozók: Farkas Ádám, Farkas Tamás, Tóth Attila, Tóth Olivér, Reich Bence, Csiszár Richárd, Márki Bence

A felkészülést a csapat 2018.01.10-én kezdte meg. Többen hiányoztak az első héten, de hétfőtől már csatlakoznak a csapathoz. A felkészülés alatt, hetente háromszor vagyunk Gyömrőn (hétfő, kedd, péntek 18 órától 19.30-ig) a nagy műfüves pályán. Szerdánként és szombatonként (vasárnap) edzőmérkőzéseket játszunk. 

Edzőmérkőzéseink:

2018.01.20-án  Vasas- Vecsés 10-óra

2018.01.27-én  Monor_ Vecsés 11-óra

2018.02.07-én  REAC- Vecsés 16.30?

2018.02.10-én  MTK II.- Vecsés?

2018.02.18-án  Csepel – Vecsés 13-óra

2018.02.24-én  Kaposvár- Vecsés 13-óra

2018.01. 29-tól 2018. 02. 02-ig a csapat edzőtáborban lesz. A helyszín Debrecen. Szakmai szempontból nagyon fontosnak tartjuk, hogy az edzőtábor megvalósuljon. Az edző tábor idején is van kettő felkészülési mérkőzésünk. (2018.01.30-án, 2018.02.02-án)

Több játékos is fog érkezni a csapathoz, de egy játékossal már sikerült megegyeznünk, Petric Brankoval. Úgy gondolom, hogy Ő biztos erősítés lesz számunkra. A többi érkező játékosokról későbbiek folyamán tudunk pontos információt adni.

Hajrá Vecsés!

Üdvözlettel: Czibolya Zoltán, a VFC elnöke

Az új edző: Szász Ferenc

November 13-tól a Vecsési FC új vezetőedzője Szász Ferenc, aki a jelenleg a Pest megyei bajnokságban szereplő gödöllői csapattól érkezik hozzánk, Gendúr László pedig a továbbiakban kapusedzőként folytatja a munkát. 

A nem titkolt cél természetesen a jobb szereplés annak érdekében, hogy bent tudjunk maradni az NB 3-ban.

 

 

 

Változás a kispadon

Október 1-től klubunk közös megegyezéssel szerződést bontott csapatunk vezetőedzőjével, Simon Antallal. A szakember a továbbiakban sajnálatos módon nem vállalja a Vecsés FC irányítását, ugyanis nem tudja összeegyeztetni edzői feladatait a magán életében történő változásokkal. Megköszönve Simon Antal munkáját - aki november 1-ig az egyesület alkalmazásában marad - a továbbiakban az edzői feladatok ellátására Gendúr László urat kértem fel, aki az őszi bajnokság végéig irányítja a csapatot.

Sok sikert Lászlónak!

Czibolya Zoltán, elnök

A Dabas ellen megszereztük első győzelmünket

Interjú Farkas Ádámmal:
- Két 0-0-s döntetlennel kezdtétek a bajnokságot. Előbb a Makóval idegenben, majd a Mórahalommal otthon játszottatok gól nélküli meccset. Elégedettek voltatok ezekkel az eredményekkel?
- Igen az első két mérkőzésünk egyikén sem esett gól. A Makó elleni döntetlent személy szerint sajnálom, ugyanis azt gondolom, hogy ott közelebb álltunk a győzelemhez. Szerintem a Mórahalom elleni találkozó eredménye teljesen igazságos volt, hiszen nekik is, ugyanakkor nekünk is voltak helyzeteink. Összességében a két pont nem volt rossz kezdet egy frissen feljutó csapattól.
- Miként sikerült az Nb3-ra való átállás, és melyek azok a dolgok, amelyekben leginkább különbözik a harmadosztály a megyei bajnokságtól?
- Azt gondolom, hogy sikerült felvennünk az Nb3 ritmusát. Nagyon nagy rálátásom nem volt az itthoni megyei bajnokságra, de az Nb3-ra sem, ugyanis korábban itthon csak Nb1-es, valamint Nb2-es mérkőzéseken léptem pályára. Fél évet töltöttem a megyei bajnokságban és most ugye 3 találkozót az Nb3-ban. Az azért látszik, hogy iramában erősebb, dinamikusabb meccsek vannak és infrastruktúrában mindenképpen magasabb szintet képvisel.
- Az elmúlt hétvégén egy remek együttes, a Dabas otthonába látogattatok. Nem hittem volna, hogy pont ellenük fogjátok megszerezni első Nb3-as győzelmeteket. Milyen taktikával készültetek a szintén Pest megyei gárda ellen?
- Igen, a Dabas egy nagyon jó nevekből álló csapat. Több játékost is ismerek közülük, és szerintem a három ellenfélből, akik ellen játszottunk, ők voltak a legerősebbek. Zárt védekezésből gyors támadásokkal próbáltunk borsot törni az orruk alá, ami sikerült is. Valamint nagy hangsúlyt fektettünk a pontrúgásainkra.
- A te nevedhez fűződik a Vecsés hosszú idő utáni első Nb3-as találata. Miként szerezted?
- Körülbelül negyven méterről végeztünk el szabadrúgást, amit próbáltam élesen a kapura csavarni, hogy a társak bele tudjanak fejjel csúsztatni. Mivel senki nem ért hozzá a labdához ez a kapust megzavarta, s így a hálóban kötött ki a játékszer.
- Az 53. percben már 3-0-ra vezettetek. Milyen volt a mérkőzés képe? Mely csapat birtokolta többet a labdát, kinek volt több helyzete?
- A meccs képe alapján, amit elterveztünk az nagyon jól működött, szerintem nagyjából 65-70 percig. A Dabas birtokolta a labdát, mezőnyfölényben játszottak, de komoly gólszerzési lehetőségük nem volt talán csak egy. Aztán 3-0 után a kapunkhoz szegeztek minket. Az utolsó húsz percben nagy nyomás alatt voltunk. Jött a szépítés, utána mi egy kontra végén eldönthettük volna a találkozót, de a 88. percben 2-3-ra alakult a mérkőzés állása. Az utolsó öt perc kőkemény izgalmakat hozott, voltak helyzetei a Dabasnak. Ugyanakkor azt gondolom, hogy amely csapat idegenben három gólt lő, az megérdemelten nyer.
- Három forduló után veretlenek vagytok. Tudom, hogy korai még ilyent kérdezni, de mégis megteszem, hol lehet a Vecsés helye a Közép csoportban. Milyen helyezéssel lennétek elégedettek?
- Igen, még nagyon az elején vagyunk. Ugyanakkor nagy teljesítménynek tartom, hogy újoncként még nem kaptunk ki. Most hétvégén jön a SZEOL, amely háromból hármat nyert eddig. Biztos vagyok benne, hogy nem lesz könnyű feladat. Hazai pályán semmiképpen sem szeretnénk vereséget szenvedni. Harcolni fogunk, ahogy eddig is tettük minden egyes pontért. Hogy mire lehetünk képesek? Az elsődleges cél a biztos bennmaradás, de ha végig ilyen koncentráltak leszünk, akkor remélem előrébb is tudunk végezni. Azt tapasztaltam, hogy nagyon nagy különbségek nincsenek a csapatok között, talán kettőt-hármat kivéve. Öt pontunk van, de egy régi mondás szerint a tyúkokat este számolják, vagyis amikor vége a bajnokságnak, úgy hogy mi még nem számolgatunk, csak tesszük a dolgunkat.
Szécsi József, www.nb3foci.hu

 

Érkező/távozó játékosok

Kialakult a Vecsési FC játékoskerete, amivel nekivágunk az NB III őszi sorozatának. Hét játékos távozott az egyesülettől, nyolc új igazolással erősödik a csapat.

Érkeztek: Szabó Sándor (Diósd) Tóth Olivér (FC Hatvan) Csordás Szabolcs (Sopron) Balázs Bálint (REAC) Márki Bence (Soroksár) Lajer Gábor (Budaörs) Rein Bence Attila (Komló) Orgován László (Soroksár).
Távoztak: Piros Gábor, Tell Tamás, Dombai Dávid (Tápiószecső) Kollár Dániel, Czimmerman Patrick (Mogyoród) Sziklási Gergely (MTK) Novák Alexis (Dunavarsány).

Az új edző: Simon Antal

Mint arról korábban beszámoltunk, az NB 3-ba való feljutást követően Gendúr László nem fog vezetőedzőként tovább tevékenykedni a klubnál. Több egyeztetést és tárgyalást követően a Vecsési FC újonnan szerződtetett vezetőedzője Simon Antal aki a Vasastól érkezik hozzánk. A szakember több prominens klubban is megfordult, mint vezetőedző. Többek között a ZTE, az Egri FC, a Szolnoki MÁV FC csapatát irányította. 

Munkáját fogja segíteni pályaedzőként Dzurják József (Dzurják Csöpi), Gendúr László pedig a továbbiakban kapusedzőként folytatja a munkát.

Nyári felkészülési mérkőzéseink:

2017.08.05 Szombat 10 óra  VECSÉSI FC - HONVÉD NB-3

2017.08.12. Első bajnoki mérkőzés

Bajnokok vagyunk!

BAJNOK CSAPAT !!!

Indul a tavaszi szezon - a cél változatlan

A bajnokság tavaszi rajtja előtt Gendur Lászlót, a Vecsés FC vezetőedzőjét kérdeztük a felkészülésről:

G.L: "Vecsés város támogatásának köszönhetően nagyon jól sikerült a felkészülés. A körülményekre nem volt panasz, szinte végig magasabb osztályban szereplő csapatokkal sikerült játszanunk. Habár  az eredmény nem volt fontos, mégis végig partiban voltunk az NB III-as ellenfeleinkkel. Az edző meccseken túl, a heti 5-6 edzés tette teljessé a programot. A sűrű menetrendbe egy szekszárdi edzőtábort is beillesztettünk. A mérkőzések nagyon jól szolgálták a felkészülést! Elégedett voltam a hozzáállással, a mutatott teljesítményekkel. Említést érdemelnek még a keretben történt változások. Vannak távozóink, de jöttek új igazolások is, akiknek meg kell harcolni a csapatba kerülésért. Folytatva a hagyományokat, bátran nyúltunk utánpótlásunkhoz, a Ferihegy Sportakadémiához is. Három ifista (Kiss Krisztián, Gényi Dávid, Kósa Tamás) végig az első csapattal készült. Nem lehetünk teljesen elégedettek. Sajnos két meghatározó játékos nem lehet ott a nyitányon. Novák Alexisz műtét után lábadozik, Gendur László pedig  porckorongsérv kezelésekre jár. Ezzel együtt nagyon várjuk már a kezdést, a sikeres folytatást. Reméljük, hogy tavasszal is örömet okozunk szurkolóinknak. Azért dolgoztunk és azon dolgozunk, hogy a szezon végén egy nagyon szépen csillogó éremmel ünnepelhessünk.

Akik távoztak:   Ponczók Csaba, Tábori Ákos, Péter-Szabó Tamás, Nahóczky Balázs Attila

Akik érkeztek:   Tóth Attila (Pilis), Farkas Tamás és Csatlós Ádám (Dunaharaszti), Farkas Ádám (Ausztia,majd Nyíregyháza), Reich Martin (Csépa)

 

Eredmények:

ESMTK - VECSÉSI FC   2 : 2

REAC - VECSÉSI FC   2 : 1

DMTK - VECSÉSI FC   2 : 2

DABAS -VECSÉSI FC   (a pálya alkalmatlansága miatt elmaradt)

SZEKSZÁRD - VECSÉSI FC   2 : 2

IKARUS - VECSÉSI FC   0 : 2

HONVÉD III. - VECSÉSI FC   3 : 3

 

Keret:

Gendur László, Kancsár Attila, Komora László, 

Borsi Márton, Czimmermann Patrik, Csatlós Ádám, Csiszár Richárd, Dombai Dávid

Farkas Ádám, Farkas Tamás, Homonyik Gábriel, Kiss Krisztián, Kollár Dániel,

Molnár Zoltán, Novák Alexisz, Piros Gábor, Radnai György, Reich Martin, Salem Reydan

Sziklási Gergely, Tell Tamás, Tóth Attila

Megkezdődött a felkészülés

Az őszi idényt nagyszerűen záró csapat január 9-én elkezdte a felkészülést a tavaszi, sikeres folytatás reményében. /az edzések a Vecsés FC sportpályán, a Halmi téri iskola műfüves pályán és péntekenként a Vasas sportpályán zajlanak./ Az első edzőmérkőzésre január 21-én 11 órakor az ESMTK ellen kerül sor. A szezont Gendur László vezetőedzővel az élen folytatjuk, Balogh István (Sigya) fogja segíteni a munkáját. A rutinos tréner tavaly az NB III Nyugati csoportjában szereplő Csepel SC vezető edzőjeként dolgozott, majd az előző félévet a Pest megyében töltve, a II. osztályban szereplő SURBER LKSE-től érkezett. A vezetőség elvárása szerint a cél továbbra is a feljutás, ezért frissítésre volt szükség. Nagy mozgás nem lesz a keretben, Gendur László főleg támadó poszton szeretné tovább erősíteni a csapatot. Érkezik Vecsésre Tóth Attila a Pilisből, Petrezselyem Tamás Monorról és Farkas Ádám  - az osztrák bajnokságban eltöltött évek után  – a Nyíregyházától. Tóth Attila azért is pikáns igazolás, mert - a bajnokság góllövő listáját 17 góllal vezető játékos - a tabellán a Vecsés után második helyet elfoglaló Pilistől érkezett hozzánk, akinek nem titkolt vágya, hogy bajnok szeretne lenni a Vecséssel.

A bajnokság egyébként február 26-án folytatódik, elsőként Nagykőrösre látogatunk, majd a soron következő mérkőzésen hazai pályán a Maglód csapatát fogadjuk március 5-én 14 órakor.

Gendur László a folytatásról

Mint arról korábban beszámoltunk, Vincze Gábor a Halásztelek elleni mérkőzés után váratlanul lemondott a vezető edzői posztról. Gendur László vette át a csapat irányítását a szezon hátralévő mérkőzéseire, amit abszolút sikeresen oldott meg, hiszen az összes meccset megnyertük.

A kialakult helyzetről és a folytatásról kérdeztük.

Gendur László: "A csapat irányítását a Tápiószecső elleni mérkőzéssel kezdtem -  3:1-es győzelemmel debütáltam - igaz, Vincze Gábor betegsége miatt kényszerültem ebbe a helyzetbe, amit persze nagyon szívesen tettem, sőt a kötelességemnek is éreztem. A következő mérkőzés után engem is hidegzuhanyként ért Gabi lemondása! Ekkor kért fel engem az elnök úr, hogy vállaljam el a csapat iranyítását a hátralévő mérkőzésekre amit én gondolkodás nélkül megtettem.

Gábortól - aki egyben a barátom is - egy nagyon jól felkészített csapatot vettem át, ami azt jelenti, hogy kiváló erőnléttel és remek taktikai felálással rendelkeztünk amin én semmit nem változtattam. A kialakult helyzet miatt egyedül a fejekben kellett rendet tennem, ami kiválóan sikerült. Egy hullámhosszra kerültünk a csapattal, azt hiszem ennek is köszönhető hogy megnyertük a hátralévő hat mérkőzést. A folytatásról azt tudom elmondani, hogy a város, a vezetőség és a csapat is nagyon szeretné, hogy én folytassam az elkezdett munkát. Ilyen invitálásra - ami nagyon ritka dolog, hogy mindenki egyet akar - nagy butaság lenne nemet mondanom..!"

Vincze Gábor már nem a Vecsés vezetőedzője

Igazából a csapat és a klub érdekében döntöttem így, kezdte Vincze Gábor, korábbi válogatott labdarúgó. Picit úgy éreztem az utóbbi időszakban, hogy akkor teszek jót a csapattal, hogyha azt a nyomást, amit a játékosokra helyezek, picit fellazítom, és átadom a helyem egy másik kollégának. A hétvégi teljesítmény már csak olaj volt a tűzre, de hangsúlyozom, nem ez volt a döntésem oka.

Az első vereség ellenére listavezető volt a csapat, ilyet azért nem gyakran látunk...

Igen, gondoltam is, hogy mindenki ezt fogja firtatni, hiszen kevés edző dönt így, aki az első helyen áll, és a célkitűzéseinek teljes mértékben megfelel. De ennek nem az eredményesség vagy az eredménytelenség az oka, hanem inkább az én gondolkodásom volt az, ami arra késztetett, hogy változtatnom kell.

Vincze Gábor, Vecsés

Mi volt a gond a Halásztelek elleni meccsen?

Az most már mindegy. Rosszul játszott a csapat... Nem azért alakult így, mert kikaptunk, bennem már hetek óta érlelődött ez a dolog. Nem a csapattal szemben, nem a klubbal szemben, hanem a saját elképzeléseimmel kapcsolatosan.. Nem tudtam megvalósítani azt,amit a mérkőzéseken látni szerettem volna..

Hogyan tovább?

Pihenek, átgondolom hogy mit csináltam rosszul, és tanulni fogok belőle.

Hogyan fogadták a játékosok, hogy lemondott?

Ma megyek Vecsésre, és búcsúzom el tőlük. Összességében ez nekem is egy fájó döntés volt, hiszen jó kis csapatot raktunk össze a szakmai stábbal és a vezetőséggel. Egy jó társaságról van szó. Voltak, akik próbáltak lebeszélni erről, de én ezt eldöntöttem.

Szeretném azonban megköszönni a város vezetőinek az elmúlt másfél évet, támogatásunkat, hiszen mindig a csapat mellett voltak. Külön köszönettel tartozom Czibolya Zoltán elnök úrnak, akiben egy nagyon egyenes embert ismertem meg. Természetesen vannak még, akiknek szintén jár a köszönet, létesítmény összes dolgozójának, alelnök úrnak, szurkolóknak, Gendur Laci kollégámnak és akiket kifelejtettem, azoknak is: zárta szavait Vincze Gábor.

pestmegyeifoci.hu

Lemondott Vincze Gábor vezetőedző

Edző váltás a Vecsési labdarúgó csapatnál.

A szombati mérkőzés után Vincze Gábor vezetőedző megkeresett és bejelentette, hogy nem kívánja továbbiakban az edzői feladatokat ellátni a csapatunknál.

Gábor döntése hideg zuhanyként érte a VFC vezetőségét és a csapatot is.

Gáborban egy nagyon tehetséges, érzékeny, őszinte, lelkiismeretes, játékos barát, sikerre éhes embert ismertem meg. Mind szakmailag, mind emberileg jó volt vele együtt dolgozni. A döntését tiszteletben tartom.

Szeretném megköszönni a munkáját, nagyon jó egészséget és sok sikert kívánok Neki a továbbiakban a vezetőség, a játékosok és a szurkolók nevében!

Az új vezetőedző kinevezéséig a feladatokat Gendur László látja el.

Czibolya Zoltán Elnök

Alapítvány

Vecsés Sportjáért Közalapítvány  / Adószám: 18695508-1-13