Üzenet

Vezetői értékelés az őszi szezonról

Nagy lelkesedéssel, komoly célkitűzéssel indultunk nyáron a 2015-ös bajnoki szezonnak. Egy harmadik, és egy második helyezést már begyűjtöttünk, de a legfényesebb érem az még hiányzik. Eldöntöttük, hogy a lehetőségeinkhez képest mindent megteszünk azért, hogy a csapat a bajnokság végén egy osztállyal feljebb kerüljön.

Úgy gondolom, hogy mindenki a saját területén nagyon sokat dolgozott, és próbált tenni a cél eléréséért. A tabellán elért eredmény kettő dolgot mutat meg, az egyik, hogy komolyan vettük a munkánkat, a másik, hogy egy nagyon nehéz tavasz vár ránk.

Bajnokságban a legtöbb gólt a Vecsés lőtte (43) és ezzel párhuzamosan a legkevesebbet kapta (8), a gólarányunk messze a legjobb. 15 mérkőzésből 12 győzelem, 2 döntetlen,1 vereség, 38 pont, második hely. Szép teljesítmény, köszönöm mindenkinek a munkáját!

 

Az egyetlen vereségünket Gödöllőn, nagyon sajnálom, mert ha egy kicsit taktikusabban játszunk, és nem minden áron győzni szerettünk volna, akkor azt a fránya gólt nem kapjuk a 82-percben kontrából, és most a dobogó első helyén állnánk. 

Ilyen közel még soha nem voltunk a bajnokság megnyeréséhez, de ha valaki úgy gondolja, hogy ez már meg van, akkor nagyon téved! 

Mind, ahogy már említettem, egy nagyon nehéz, hosszú göröngyös út vár ránk tavasszal. De ha valakinek céljai vannak, akkor mindig találkozik akadályokkal, minél nagyobb célod van annál nagyobb akadály fog eléd kerülni. Nekünk közösen ezeket kell leküzdeni, és megoldani! A csapat háza táján biztos, hogy lesznek változások, van, aki távozni fog a klubtól, és lesznek új játékosok. Mindenféleképpen szeretnénk erősíteni, mert szükség van vérfrissítésre. Az igaz, hogy amatőr egyesület vagyunk, de nekünk arra kell törekednünk, hogy lehetőleg olyan játékosaink legyenek, akik profi módon gondolkodnak, és profi a hozzáállásuk. Aki ezt tudja vállalni, annak itt a helye, aki meg nem, attól sajnos meg kell válnunk. 

Hogy mi a különbség a profi, és az amatőr között? – „a profi akkor is megcsinál dolgokat, amikor nincs kedve hozzá, az amatőr viszont akkor sem csinál semmit, ha kedve van hozzá”. 

A csapat felkészülése a tavaszi szezonra január elején indul, az első nagyon fontos bajnoki mérkőzésünk február 27-én lesz Taksonyban.

Szeretném megköszönni, azoknak a labdarúgást szerető sporttársaknak, akik lehetőségeikhez mérten mindig kijönnek a bajnoki mérkőzéseinkre, akár itthon, vagy idegenben játszik a csapat és azoknak is, akik bármilyen módon támogatták, támogatják a csapatot! Nagyon jó érzés, jó tudni, hogy mögöttünk állnak, számíthatunk rájuk.

Zárszóként Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Egészségben és Sikerekben Gazdag Boldog Új Évet kívánok mindenkinek!

Hajrá Vecsés!

Czibolya Zoltán a VFC Elnöke

 

 

 

 

Alapítvány

Vecsés Sportjáért Közalapítvány  / Adószám: 18695508-1-13