Üzenet

Vincze Gábor már nem a Vecsés vezetőedzője

Igazából a csapat és a klub érdekében döntöttem így, kezdte Vincze Gábor, korábbi válogatott labdarúgó. Picit úgy éreztem az utóbbi időszakban, hogy akkor teszek jót a csapattal, hogyha azt a nyomást, amit a játékosokra helyezek, picit fellazítom, és átadom a helyem egy másik kollégának. A hétvégi teljesítmény már csak olaj volt a tűzre, de hangsúlyozom, nem ez volt a döntésem oka.

Az első vereség ellenére listavezető volt a csapat, ilyet azért nem gyakran látunk...

Igen, gondoltam is, hogy mindenki ezt fogja firtatni, hiszen kevés edző dönt így, aki az első helyen áll, és a célkitűzéseinek teljes mértékben megfelel. De ennek nem az eredményesség vagy az eredménytelenség az oka, hanem inkább az én gondolkodásom volt az, ami arra késztetett, hogy változtatnom kell.

Vincze Gábor, Vecsés

Mi volt a gond a Halásztelek elleni meccsen?

Az most már mindegy. Rosszul játszott a csapat... Nem azért alakult így, mert kikaptunk, bennem már hetek óta érlelődött ez a dolog. Nem a csapattal szemben, nem a klubbal szemben, hanem a saját elképzeléseimmel kapcsolatosan.. Nem tudtam megvalósítani azt,amit a mérkőzéseken látni szerettem volna..

Hogyan tovább?

Pihenek, átgondolom hogy mit csináltam rosszul, és tanulni fogok belőle.

Hogyan fogadták a játékosok, hogy lemondott?

Ma megyek Vecsésre, és búcsúzom el tőlük. Összességében ez nekem is egy fájó döntés volt, hiszen jó kis csapatot raktunk össze a szakmai stábbal és a vezetőséggel. Egy jó társaságról van szó. Voltak, akik próbáltak lebeszélni erről, de én ezt eldöntöttem.

Szeretném azonban megköszönni a város vezetőinek az elmúlt másfél évet, támogatásunkat, hiszen mindig a csapat mellett voltak. Külön köszönettel tartozom Czibolya Zoltán elnök úrnak, akiben egy nagyon egyenes embert ismertem meg. Természetesen vannak még, akiknek szintén jár a köszönet, létesítmény összes dolgozójának, alelnök úrnak, szurkolóknak, Gendur Laci kollégámnak és akiket kifelejtettem, azoknak is: zárta szavait Vincze Gábor.

pestmegyeifoci.hu

Alapítvány

Vecsés Sportjáért Közalapítvány  / Adószám: 18695508-1-13