Üzenet

oldboys-kronika

2011 év nyarán arra az elhatározásra jutottunk, hogy megalakítunk a Vecsés FC keretein belül egy ún. oldboys labdarúgó csapatot, mely 44 év feletti játékosokból áll. Elhatározásunk a Vecsési Sportbizottság, a Vecsés FC vezetése, és a Polgármester Úr segítségével, sok szervezési munkával megvalósult! Ekkor már történelmet írtunk, hiszen ilyen labdarúgó csapata még nem volt Vecsésnek és a VFC.-nek sem!

Nagy kedvvel és akarattal kezdtük el a játékot a Budapesti Labdarúgó Szövetség által kiírt II. osztály déli csoportjában, melyről tudósítást láthattunk a Wiliams Tv. Vecsésről szóló heti adásában! A hazai mérkőzéseinket 20-80 néző is megtekintette! Kijelenthetjük, hogy az oldboys bajnokságban az országban a mi hazai meccsünket látogatják legtöbben, és a szurkolás is országos szinten a legmagasabb színvonalú.
Bár elég sok sérüléssel, de az akarat, a játék szeretete, a csapat jó szelleme, a támogatók, és a szurkolók biztatása meghozta gyümölcsét: HAT PONTTAL, START-CÉL győzelemmel MEGNYERTÜK a 2011-2012 évad BLASZ II. OSZÁLY DÉLI CSOPORT bajnokságát, amivel ismét történelmet írtunk! Erről szintén beszámolt a Williams Tv.

Július 2-án A BLSZ. székházában ünnepélyes keretek között vehettük át a bajnokság győztesének járó serleget, ahol többen gratuláltak az újonc csapatunk sikerének!

 

Jelen: Elkezdtük a szervezését az új bajnokságban BLSZ I/B csoportban való részvétel feltételeinek megvalósítását. Nevezés leadása a szövetségbe, ellenfeleink csapatvezetőinek felkeresése, sportorvosik megújítása, új igazolások dokumentálása, edzőmérkőzés lekötése, új szerelés vásárlása.

 

Terveink: Szeretnénk a magasabb osztályban is jól szerepelni, a bajnokságot megnyerni, s jövőre a legmagasabb osztályban is megmérettetni a csapatot.

Alapítvány

Vecsés Sportjáért Közalapítvány  / Adószám: 18695508-1-13