Bajnok az Oldboys

 Bajnok lett a Vecsés Oldboys csapata

Csapatunk megnyerte a 2012/2013 BLSZ II. osztály labdarúgó bajnokságot! Jövőre a BLSZ I. osztályban indulunk. Az utolsó fordulóban hozta a kötelező egy pontot: Vecsés FC Oldboys - Csillaghegy-Békás 2 : 2 ( 2 : 1). A győzelem volt a cél az utolsó mérkőzésen is, de sajnos sérülések miatt kapus nélkül kellett játszanunk, így maradt a tisztes helytállás, sok gólhelyzetből csak kettőt tudtunk gólra váltani, míg az ellenfelünk kétszer lőtt kapura ami be is talált. Köszönjük a kilátogató szurkolóknak a buzdítást!

Vecsés Oldboys - MLTC

A Vecsés Oldboys csapata feljutott az I. osztályba!

MLTC - Vecsés Oldboys 2 : 4 ( 0 : 2 )

A mérkőzésen a kaput egy mezőnyjátékos: Mohácsi István (Moha) védte, de a csapat jó játékkal, nagy küzdeni akarással így is győzni tudott. A második hely meg van, a bajnoki cím sorsa az utolsó fordulóban fog eldőlni. A bajnokságból az első két helyezett jut fel az első osztályba.

 

VECSÉS OLDBOYS - HUNGARIAN TALENTS

2013-05-17

Sikerült a bravúr!

VECSÉS OLDBOYS - HUNGARIAN TALENTS  2 : 1  ( 1 : 0 )

Bérelt pályán, 15 cm-es fűben nagy küzdelemben győztük le riválisunkat. A kapusunk már az első félidőben kapott egy rúgást a combjába amitől menni alig bírt, de végigjátszotta a mérkőzést. Két cserével, három sérült mezőnyjátékossal is győzni tudtunk, így még van matematikai esélyünk a bajnokság megnyerésére. Csak győznünk kell a két hátralevő meccsen, a többi már a szerencsén múlik.

Köszönjük a kilátogató szurkolóknak a buzdítást!

Vecsés Oldboys-RKSK

2013-05-15

Már csak matematikai esély maradt a bajnokság megnyerésére

VECSÉS OLDBOYS - RKSK  4 : 5  ( 1 : 2 )

Sajnos már az első félidőben elfogyott a csapatunk a sérülések miatt. A második félidőben még meg tudtuk fordítani a mérkőzést, 3 : 2-re vezettünk, de egy rossz bírói döntés miatt egy gólhelyzetben levő játékosunk ellen ítélt a játékvezető, amiből az ellenfelünk szerzett gólt: 3 : 3. Ekkor ki kellett támadnunk, de a sérült játékosokkal játszó csapatunk már nem tudott csodát tenni és két gól kaptunk, amire csak eggyel tudtunk válaszolni.

Diósd-Vecsés Old Boys

2013.05.09.

DIÓSDI TC - VECSÉS OLDBOYS 2 : 5 ( 0 : 4 )

Jó és fegyelmezett játékkal, nagy akarattal játszott csapatunk. Az első félidőben eldöntöttük a mérkőzést, a második félidőben mindent egy lapra téve megpróbált megtörni ellenfelünk, de csak két gólra telt erejéből. A csapatként küzdő vecsési "terminátorok" ellen. Idei legjobb mérkőzését játszotta csapatunk és nagyon értékes három pontot szerzett. Egy lépéssel közelebb kerültünk célunkhoz, a bajnokság megnyeréséhez.

Alapítvány

Vecsés Sportjáért Közalapítvány  / Adószám: 18695508-1-13