KELEN SC - VECSÉS FC OLD BOYS

Vereséggel zártuk az őszi idényt

2013-11-15

KELEN SC  - VECSÉS FC OLD BOYS    2 : 0  ( 1 : 0 )

Kiegyenlített, jó iramú, esti, lámpafényes mérkőzésen az ellenfelünk kétszer lőtt kapura amiből két gól született. Az őszi idény az első osztályban az ismerkedésről, csapatépítésről (öt új igazolás) szólt. A kilencedik helyen zártuk az idei sorozatot. Tavasszal már tapasztalattal és magabiztossággal folytatjuk a bajnokságot, ahol az elérhető célunk a harmadik-ötödik helyezés valamelyike.

Köszönjük szurkolóinknak az őszi bíztatást, reméljük tavasszal is velünk tartanak.

VECSÉS FC OLD BOYS - RTK

2013-11-08

Magabiztos győzelem az ősz utolsó hazai meccsén

VECSÉS FC OLD BOYS - RTK   4 : 1  ( 1 : 0 )

Góllal mutatkozott be csapatunkban új igazolásunk: Urbán Flóri a VFC vezetőedzője, aki az első félidő derekán bevette az ellenfél kapuját. A második félidőben egy tizenegyes gól Csőke Lajostól, majd két akció gól Szegedi Lászlótól született. A mérkőzés utolsó percében ellenfelünk szépíteni tudott. A csapat minden játékosa érezte a mérkőzés súlyát, s annak megfelelően nagyszerűen játszott.

 

VECSÉS: VIRÁG FERENC,  ZOLTÁN LÁSZLÓ, KUN ATTILA, MOHÁCSI ISTVÁN, NAGY IMRE, SALLAI LÁSZLÓ,  KALINA ALFRÉD LÁSZLÓ, CSŐKE LAJOS, ZSUK JÓZSEF, SZÉL LÁSZLÓ, SZEGEDI LÁSZLÓ, KISS GÁBOR ,    TÓTH SÁNDOR , BALOGH BÉLA, KRAUSZ ISTVÁN, URBÁN FLÓRIÁN

 

IKARUS MSE -VECSÉS FC OLD BOYS

2013-10-25

IKARUS MSE  - VECSÉS FC OLD BOYS    5 : 2  ( 2 : 0 )

A tíz emberrel, csere nélkül játszó hazaiak sima győzelmet arattak. Az első húsz percben kétszer jöttek át a felezővonalon, s két gólt lőttek. Nálunk hét ember hiányzott, de így is volt három cserénk. Sajnos a második félidőre két játékosunk is lesérült, de tudtunk egyenlíteni. Felcsillant a remény a győzelemre, de a nagy akarásnak nyögés lett a vége és kaptunk még három gólt.

VECSÉS FC OLD BOYS - GÖDÖLLŐ SK

...Méltatlan, súlyos, érthetetlen vereség...

2013-10-18

VECSÉS FC OLD BOYS - GÖDÖLLŐ SK   1 : 6  ( 0 : 3 )

Hazai pályán lesújtó vereséget szenvedtünk a Gödöllő SK csapata ellen. Ezen a napon semmi sem sikerült, az ellenfelünknek viszont minden. Reméljük ezt a vereséget miharabb feldolgozzuk és a következő meccset megnyerjük.

VECSÉS FC OLD BOYS - BUDAFOK LC

Nem sikerült a bravúr!

2013-10-11

VECSÉS FC OLD BOYS - BUDAFOK LC   0 : 2  ( 0 : 1 )

Tovább menetel a veretlen Budafok. Nem bírtunk a nagyon szervezetten és jól játszó listavezetővel. A tavalyi bajnok helyezéséhez méltóan futballozott. Tavasszal újra megpróbáljuk megállítani őket.

POMÁZ ICO SE - VECSÉS FC OLD BOYS

2013-10-04

POMÁZ ICO SE  -  VECSÉS FC OLD BOYS    1 : 3  ( 0 : 2 )

Gyenge színvonalú mérkőzésen, sok kihagyott gólhelyzet után a három pontot elhoztuk, megerősítettük a helyünket a középmezőnyben. A hátra lévő mérkőzéseken az élmezőnybe kell feljutnunk!

Old Boys-Budaörs

Pénteken hazai pályán:

2013-09-27

VECSÉS FC OLD BOYS - BUDAÖRS SC   2 : 3  ( 0 : 3 )

A jó iramban, szervezetten játszó vendégcsapat megérdemelten, sportszerű játékkal vitte el a három pontot. Sajnos egy öngóllal már a negyedik percben előnyhöz jutottak, s ezt még két általuk lőtt gól követte, amire csak a második félidőben tudtunk válaszolni. A hajrában már mi irányítottunk, kis szerencsével a döntetlen is elérhető lett volna. A győzelemhez, több futás, koncentráltabb, pontosabb játék kellet volna.

H.TALENTS-VECSÉS

 ÚJABB VERESÉG IDEGENBEN

2013-09-20

H.TALENTS - VECSÉS FC OLD BOYS   5 : 3  ( 1 : 2 )

Egy súlyos bírói tévedés eredménye következtében 10 főre csökkent csapatunk a 18. percben egy csúnya szabálytalanságot követően, melyet az ellenfél csatára követett el a tizenhatosunkon belül ( rácsúszott a védőnk bokájára) játékosunk szóvá tette az elkövetőnek nem igazás sportszerű módon, ezért a játékvezető kiállította.

Csapatunk ezután hősiesen helyt állt, kétszer is megszerezte a vezetést (1 : 2, 2 : 3) mindenki erőn felül teljesített, de a nagy erővel, létszámfölényben játszó hazaiak meg tudták fordítani az eredményt.

Megjegyzésként: a hazaiak 4 sárgát begyűjtöttek, többek között a bíró szidalmazásáért, trágár beszédért!

Old Boys - Ferencváros

Győzelem a rangadón!

2013.09.13.

VECSÉS FC OLD BOYS - FERENCVÁROSI TC OLD BOYS   2 : 0  ( 1 : 0 )

Jó hangulatú színvonalas mérkőzésen, 200 néző előtt tudtuk begyűjteni a három pontot Csőke Lajos két fantasztikus góljával. Köszönjük a kilátogató szurkolóknak, családtagoknak és minden kedves vendégnek a bíztatást!

Budakeszi-Old Boys

Elszenvedtük első vereségünket

2013-09-06

BUDAKESZI - VECSÉS OLD BOYS  4 : 2 ( 4 : 0 )

 Sajnos az M0-on történt baleset miatt fél órás késéssel érkeztünk másfél órás buszozás után, s szinte bemelegítés nélkül kezdtük a játékot. Tíz perc után az első támadásból már megkaptuk az első gólt, ami lebénította a csapatot. A harcosan, sok szabálytalansággal játszó hazai csapat még három gólt talált az első félidőben. A második játékrészre már elfogytak, nekünk már csak a szépítésre maradt erőnk.

"Ha esetleg veszít az ember, hát veszít. Nem lehet mindig nyerni. De mindig jön egy másik meccs, amit meg lehet nyerni, és meg is kell!"

Vecsés Old Boys - Bp. Erőmű

 Jól sikerült a bemutatkozás az első osztályban

2013-08-30

VECSÉS OLD BOYS - BP. ERŐMŰ OLD BOYS   5 : 1 ( 2 : 0 )

Végig kezünkben volt az irányítás, nagy akarattal, jó játékkal szereztük meg első győzelmünket.

oldboys-rajt

 JÓL SIKERÜLT AZ EDZŐMÉRKŐZÉS; KÖZELEDIK A RAJT!

Augusztus 23-án csapatunk edzőmérkőzést játszott a Délegyháza öregfiúk csapata ellen a vecsési labdarúgópályán, melyen 5 : 2-es hazai győzelem született.

Az első osztályban a nyitómérkőzésünk hazai pályán Aug. 30-án pénteken 17.30 órakor lesz a Bp. Erőmű csapata ellen.

Minden érdeklődőt, szurkolót szeretettel vár a csapat!

Alapítvány

Vecsés Sportjáért Közalapítvány  / Adószám: 18695508-1-13