Vecsés-Hódmezővásárhely 2013

2013.06.01. / NB3 26. forduló

Tökéletes befejezés

VECSÉSI FC - HÓDMEZŐVÁSÁRHELY FC  3 : 0 ( 1 : 0 )

 

Az utolsó hazai mérkőzésünkön a Hódmezővásárhely csapatát fogadtuk és hibátlan, magabiztos játékkal bizonyultunk jobbnak a tabella sereghajtójánál. A mezőny legjobbja, Cipper Zsolt remek napot kifogva, klasszikus mesterhármast ért el. Azon túl, hogy győzelemre vezette a csapatot, 16 találatával az NB III. Alföld csoport gólkirályi címét is megszerezte. Az első félidőben egy rafinált szabadrúgás góllal kezdte meg a gólgyártást Czipi. A második játékrészben előbb Lázok önzetlen passzát, majd a mérkőzés zárásaként egy kiugrása után a visszaszerzett labdát értékesítette a „Legenda”.

Bővebben...

Kecskemét-Vecsés

2013.05.26. / NB3 25. forduló

Tovább tart a lendület

KECSKEMÉTI TE - VECSÉSI FC  0 : 2 ( 0 : 1 )

Lendületbe jött csapatunk Kecskemétről győztesen tért haza. A szakadó esőben lejátszott mérkőzésen sikerült az utóbbi időben mutatott jó játékot magunkkal hozni és felülkerekednünk soros ellenfelünkön.

Villám rajtot véve, már a harmadik percben megszereztük a vezetést. Czipper Zsolt a vele szemben elkövetett szabálytalanságért megítélt büntetőből volt eredményes.

Bővebben...

Nagykőrös-Vecsés 24.forduló

2013.05.18. / NB3 24. forduló

Megérdemelt győzelem

NAGYKŐRÖSI TLC - VECSÉSI FC   1 : 2  ( 0 : 1 )

Kedvezőtlen előjelekkel indultunk Nagykőrösre. A kezdőből Czipper Zsolt piros lapos, Petruska Csaba sárga lapos eltiltás miatt, Gendur László pedig lázas betegsége miatt nem futhatott ki a pályára. Lázok Tamás sem edzett egész héten szintén lázas betegsége miatt, de legalább egy félidőt tudott vállalni.

Bővebben...

Vecsés-Soroksár_2013

2013.05.10. / NB3 23. forduló 

Értékes döntetlen

VECSÉSI FC - SOROKSÁR SC   2 : 2  ( 2 : 1 )

A városi sportrendezvény miatt péntekre meghirdetett bajnokin értékes döntetlent játszottunk az éllovas Soroksár ellen. Nem mi voltunk a mérkőzés előtt a favoritok és mégis borult a papírforma! Bebizonyították a játékosok, hogy hiába a tabellán elfoglalt helyezés, képesek vagyunk a bravúrra. A szezon eddigi legjobb (hanem a legjobb...!) játékával még emberhátrányban is közelebb álltunk a győzelemhez.

Bővebben...

tököl-vecsés-2013

2013.05.04. / NB3 22. forduló

Tököli vereség

TÖKÖL VSK - VECSÉSI FC   1 : 0  ( 0 : 0 )

Egy alacsony színvonalú mérkőzésen vendégként maradtunk alul a Tököllel szemben. Nagyon rossz talajú pályán sikerült egymást alulmúlnia a játékosoknak. A mérkőző feleknek sikerült úgy végigjátszania a mérkőzést, hogy a kapuk nem is kerültek igazán veszélybe. Hiába voltunk néha-néha mezőnyfölényben, a befejezésekkel végig probléma volt.

Bővebben...

Vecsés-Makó_2013

2013.05.01.

Búcsú és majális

VECSÉSI FC - MAKÓ FC   5 : 3 ( 2 : 1 )

Szomorú eseménnyel kezdődött a mérkőzés. Egy kiváló embertől búcsúztunk: hosszan tartó, súlyos betegség után 2013.04.28-án vasárnap meghalt Botos Roland, az Újpest FC csapatának korábbi labdarúgója. Hiába kezelték a kórházban, sajnos a betegség legyőzte a futballista szervezetét.

Botos Roland 36 éves volt. Nyugodj békében Roli!

 

 

 

 

 


Majális hangulatot teremtett a vecsési és makói csapat az alsóházi rangadón. A gólzáporosra sikeredett összecsapáson az ellenfelek nyolc találattal örvendeztették meg a kisszámú nézősereget.

Sok halovány teljesítmény mellett Czipper Zsolt gólra törő eredményes játéka és Petruska Csaba kiváló egyéni teljesítménye elég volt a nálunk is gyengébben teljesítő Makó legyőzéséhez.

Bővebben...

Vecsés-Dabas 2013

2013.04.27. / NB3 21. forduló

Ismét egy pofon…

VECSÉSI FC - FC DABAS  2 : 5  ( 2 : 2 )

Hiába vettünk álomrajtot Petruska csodálatos góljával szinte a mérkőzés kezdetén, Gendur kiállítása miatt már a 4. percben 10 emberre fogyatkoztunk. A 15. percben emberhátrányban Kollár szintén szépségdíjas gólja még gyógyír volt sebeinkre ismét átvéve a vezetést. Nem sokkal később a Dabas egyenlített ugyan, de a szünetre megérdemelt 2 : 2-es döntetlenre vonulhattunk. Ekkor még nem látszódott, hogy eggyel kevesebben vagyunk a pályán.

Bővebben...

Mórahalom-Vecsés

2013.04.20. / NB3 20. forduló

Fájó vereség

MÓRAHALOM VSE - VECSÉSI FC   4 : 0  ( 1 : 0 )

Mórahalomra látogattunk a hétvégén. A kirándulásba nem sok örömünk volt, hiszen súlyos vereségbe szaladtunk…!

A vendéglátók akarata érvényesült az egész mérkőzésen. Minden csapatrészben jobbnak bizonyultak, és kedvükre rúgták a gólokat. A látottak alapján teljesen megérdemelten nyerték meg a mérkőzést. Kollár sárga lapok miatti hiányzása olyan volt a csapatnak, mint amikor kapitány nélkül hánykolódik egy hajó a háborgó tengeren.

Ki kell és ki is lehet azért emelni Madar Máté (bámulatos szabadrúgások és kiváló védő munka) és Dikson (ameddig meg nem sérült) jó játékát, mert ha Ők nem így játszottak volna nagyobb zakóval zárjuk a mérkőzést. Ha a helyzeteinket nézzük, akkor Piros Gábor felhő fejesénél és Czipper Zsolt egyéni szólójánál kellett védeni Czirják kapusnak a meccs során, de sajnos ennyi volt a 90 perc.

Bővebben...

Vecsés-Gyula_2013

2013.04.13. / NB3 19. forduló

Igazságos pont-osztozkodás

VECSÉSI FC - GYULAI TERMÁL FC   1 : 1 

A jó erőkből álló Gyulát fogadtuk hazai pályán a győzelem reményében. A mérkőzés összképe alapján talán közelebb is álltunk a győzelemhez. Volt, hogy már csak a kapussal álltunk szemben, de nem sikerültek a befejezések. A játékosok azon túl, hogy nem sikerült a három pont megszerzése, azért voltak elkeseredve, mert a játékvezető egy jogosnak tűnő büntetőt vett el a csapattól. 

Bővebben...

Vecsés-Szeged_2013

2013.04.07 / NB3 17. forduló (az elmaradt mérkőzés pótlása )

Elmaradt a jó folytatás

VECSÉSI FC - TISZA VOLÁN SZEGED SC   1 : 2  ( 0 : 1 )

  Az Üllő elleni idegenbeli siker után sajnos hazai pályán nem sikerült a pontok gyűjtése. Egy alacsony színvonalú mérkőzésen, a győzelemért többet tevő Szeged megérdemelten győzte le csapatunkat. Hiába alakítottunk ki helyzeteket, sorra el is puskáztuk őket. Ezzel szemben a Tisza Volán két elkerülhető találattal mattolt minket. A csereként ismét betaláló Piros Gábor gólja csak a szépítésre volt elég. 

Bővebben...

ullo-vecses

2013.04.07 / NB3 18.forduló

Magabiztos győzelem

ÜLLŐ SE - VECSÉSI FC   2 : 5  ( 1 : 3 )

Bravúrosan szerepeltünk a szomszédvárak rangadóján. A mérkőzés kezdetén hamar átvettük az irányítást, majd egy negyedóra felejthető játék után - ahol az Üllő dominált- beindult a gólgyártás.

Hiába szerezte meg a vezetést a  tabellán előkelőbb helyen álló Üllő, már az első félidőben megnyugtató eredményt értünk el.  

Bővebben...

monor-vecses

2012-03-23  /  NB3 16. forduló

Fájdalmas vereség Monoron

MONORI SE - VECSÉSI FC   4 : 0  ( 2 : 0 ) 

Nagy fogadkozás volt a csapaton belül, hogy a Dunaharaszti ellen elért döntetlen után a következő idegenbeli mérkőzésen már győztesen jönnek le a fiúk a pályáról...! Az első negyedórában még teljesen egyenrangú partnerei voltunk a Monornak. Ekkor senki nem gondolta volna, hogy egy nagy különbségű vereségbe szaladunk bele!

Bővebben...

Dunaharaszti-Vecsés 14.forduló

2013.03.10. / NB3 14.forduló

Igazságos döntetlen a tavaszi nyitányon.

Dunaharaszti MTK - VECSÉSI FC  3 : 3  (3 : 0)

A listavezetőhöz látogattunk az első fordulóban. Azzal a szándékkal indultunk Dunaharasztiba, hogy pontot, pontokat hozzunk el a szomszédvárból.

A mérkőzés nem úgy indult ahogy szerettük volna, hiszen már a második percben egy érintés nélküli szögletgólból előnyt szerzett a hazai csapat.

Bővebben...

Hódmezővásárhely-Vecsés

2012-11-11

A parázs hangulatú mérkőzésen döntetlennel zártunk

HÓDMEZŐVÁSÁRHELY FC - VECSÉSI FC   1 : 1  ( 0 : 0 )

A sereghajtó Hódmezővásárhelyhez látogattunk az utolsó fordulóban. Mindenki győzelmet várt a csapattól az utolsó helyezett ellen, de csak döntetlenre futotta az erőnkből.

Bővebben...

Vecsés-Kecskemét

2012-11-03

Győzelem az őszi utolsó hazai mérkőzésen

VECSÉSI FC - KECSKEMÉTI TE   2 : 1 ( 2 : 0 )

Az őszi szezon utolsó hazai mérkőzésén a Kecskemét második csapata látogatott el hozzánk. A két közel azonos játékerőt képviselő csapat csatájából végre mi kerültünk ki győztesen.

VIDEO

Bővebben...

Vecsés-Nagykőrös

2012-10-27

Kikaptunk a Nagykőröstől

VECSÉSI FC - NAGYKŐRÖSI KINIZSI TL FC  2 : 4  ( 2 : 1 )

A bajnokság 11. fordulójában sajnos ismét vereséget szenvedett a csapat, így az őszi forduló vége előtt két mérkőzéssel 10 ponttal a 11. helyen állunk a tabellán...

Bővebben...

Soroksár-Vecsés

2012-10-20

Pontokat hagytunk Soroksáron

SOROKSÁR SC - VECSÉSI FC   2 : 1 ( 2 : 1 )

 Bizakodva vártuk a Soroksár elleni mérkőzést. A játékosok győzelmet vártak és fogadkoztak, hogy eredményben is megnyilvánul a győzelmi szándék. A küzdeni akarással és a mezőnyfölénnyel nem volt probléma, de az eredményes játék még várat magára. 

Bővebben...

Vecsés-Tököl NBIII 9.forduló

2012-10-13

Nem sikerült a javítás a Tököl ellen

VECSÉSI FC - TÖKÖL VSK  1 : 2 ( 1 : 0 )

 Égett a bizonyítási vágy a csapatban, hogy a Dabas elleni fiaskót kijavítsák. Nagy volt a fogadkozás, hogy hazai környezetben a Tököl ellen javítanak a fiúk, és tovább gyarapítjuk pontjaink számát.

Bővebben...

Dabas-Vecsés

2012-10-07

Megbotlottunk Dabason

FC DABAS - VECSÉSI FC  4 : 0 ( 2 : 0 )

 Az első negyedórában ismerkedett egymással a két csapat. Ebben a kezdeti tapogatózó játékában ritkán kerültek veszélyben a kapuk. Tisztelt minket a vendéglátó csapat, óvatosan méregették a mieinket.

Bővebben...

Vecsés-Mórahalom

 2012-09-29

Fontos győzelem a Mórahalom ellen. 

VECSÉSI FC - MÓRAHALOM VSE   2 : 1  ( 1 : 0 )

A 7.forduló mérkőzésétől mindenki győzelmet várt. Ezek a”kötelező” győzelmek a legnehezebbek, főleg akkor, ha egy masszív, harcos csapat ellen kell elérni….! Nézzük, mit hozott a 90 perc: 

Bővebben...

Vecsés-Üllő

2012-09-15

Az idei szezon legjobb teljesítményét nyújtottuk

VECSÉS FC - ÜLLŐ SE  3 : 0  ( 0 : 0 )

A szépszámú közönség baráti hangulatban töltötte meg a helyeket, ezen a szombat délutánon. A lelátón egymás mellett foglalt helyet Üllő polgármester asszonya és városunk polgármestere, közösen nézve meg a rangadót. A két szomszédvár mérkőzését VV Gigi kezdőrúgása és Csöngető Endre játékvezető sípja indította el.

 

Bővebben...

Vecsés-Monor

2012-09-01

Vereség hazai pályán

VECSÉS FC - MONOR SE  0 : 2 ( 0 : 1 )

Góllövők: Lengyel Roland (28'), Csőke István (49')

Az NB III. 3. fordulójában sem sikerült győznünk, így a harmat gyenge játékkal, sok szabálytalansággal ( nekünk 4 sárgalap, az ellenfélnek 3 sárga, 1 piros ) lezajló játék után mindössze 1 ponttal, jelenleg a 11. helyen állunk a tabellán. 

Bővebben...

Makó-Vecsés

2012-08-26

Megvan az első pontunk

 Makó FC – Vecsés FC 3 : 3 ( 3: 1 )

Az első idegenbeli mérkőzésünkön a második félidőre feljavult játékunkkal döntetlenre végeztünk a Makó ellen. Az első percek tapogatozó játéka után már a meccs elején rohanhattunk az eredmény után... 

Bővebben...

Vecsés-Dunaharaszti NB3. 1.forduló

2012-08-18

Vereség a nyitányon

VECSÉSI FC – DUNAHARASZTI MTK  2 : 4 ( 1 : 2 )

Gólszerző: Piros (41., 81.), illetve Németh (3.), Miholics (23.), Mészáros (77.), Kovacsik (93.)

Az NB III. Alföldi csoport rangadóján gól gazdag mérkőzésen alul maradtunk a tavalyi bajnokkal szemben.

Alapítvány

Vecsés Sportjáért Közalapítvány  / Adószám: 18695508-1-13