Üzenet

monor-vecses

2012-03-23  /  NB3 16. forduló

Fájdalmas vereség Monoron

MONORI SE - VECSÉSI FC   4 : 0  ( 2 : 0 ) 

Nagy fogadkozás volt a csapaton belül, hogy a Dunaharaszti ellen elért döntetlen után a következő idegenbeli mérkőzésen már győztesen jönnek le a fiúk a pályáról...! Az első negyedórában még teljesen egyenrangú partnerei voltunk a Monornak. Ekkor senki nem gondolta volna, hogy egy nagy különbségű vereségbe szaladunk bele!

A mérkőzés többi részében azonban egy nagyon gyengén, messze a tudása alatt játszó Vecsési csapatot láthattunk. A 19. percben Dikson teljesen fölösleges szabálytalansága a büntető területen belül 11-est hozott a hazaiaknak, amit gólra is váltottak. A gól megnyugtatta a Monori csapatot, és Selei András 2 perc múlva ismét megzörrentette a hálónkat. A 21.percben jártunk és már 2 gólos hátrányba kerültünk. Futhattunk az eredmény után de csak sárgalapokat tudtunk begyűjteni a bajnoki pontok helyett.

A második félidőben nagyon jól cseréltek a vendéglátók, mert Benke és Lengyel nem sokkal a beállásuk után eredményesek tudtak lenni. Nálunk senki nem tudott felnőni a Monorhoz. Egyedül Kollár Dani játéka emelhető ki, aki úgy játszott ahogy mindenkinek kellett volna. Régi igazság, hogy egy fecske nem csinál nyarat.

Megérdemelten nyerte meg a Monor a mérkőzést mert a mai napon minden csapatrészben jobb volt. Fogadkozás ide vagy oda, a csapat már csak a Hódmezővásárhelyt előzi meg a bajnoki tabellán.

 

Vezette: Szalai Zoltán (Suscsák János, Berendi Tamás Csaba)

Monori SE: Vezér – Kinder, Csáki, Bán, Ribi – Csőke, Magyar, Gaál (Lantos 81'), Horváth D. (Benke 69'), – Selei, Csikós (Lengyel 75')

Vezetőedző: Vezér Ádám.

 

Vecsés: Kóré – Gáspár (Sztancsek 37'), Ferencz D., Madar, Fekecs, – Kiss, Dixon (Tell 46'), Czipper, Lázok, – Kollár, Moldován (Holló 60')

Vezetőedző: Kántor Attila.


Gól: Csáki (19′), Selei (21'), Benke (73'), Lengyel (77')

Sárga lap: Bán (54'),Csikós (73'), Csőke (84'), ill. Dikson (19'), Kollár (24'), Kiss K. (29'), Gáspár (31’), Sztancsek (43')

 

Alapítvány

Vecsés Sportjáért Közalapítvány  / Adószám: 18695508-1-13