Üzenet

ullo-vecses

2013.04.07 / NB3 18.forduló

Magabiztos győzelem

ÜLLŐ SE - VECSÉSI FC   2 : 5  ( 1 : 3 )

Bravúrosan szerepeltünk a szomszédvárak rangadóján. A mérkőzés kezdetén hamar átvettük az irányítást, majd egy negyedóra felejthető játék után - ahol az Üllő dominált- beindult a gólgyártás.

Hiába szerezte meg a vezetést a  tabellán előkelőbb helyen álló Üllő, már az első félidőben megnyugtató eredményt értünk el.  

Holló a 36. percben pontosan adta be a labdát középre és a mélázó védőket megelőzve Czipper Zsolt szemfüles góllal egyenlített. Nem sokkal utána egy bal oldali támadás végén Fekecs Dávid talált a kapuba. Határozottan és jól játszottunk, az agresszív letámadásunknak az Üllő nem találta az ellenszerét. A félidő zárásaként, az utolsó percben Kollár Dani hatalmas bombájával 1:3-as állással vonulhattak a csapatok az öltözőbe.

 

A második játékrészben sikerült folytatnunk a jó szereplést és nem engedtünk ki a biztos vezetés tudatában. Nagy iramot diktáltunk, de az Üllő is becsülettel küzdött, nem adta könnyen magát. Ugyan a 73. percben Gál szépíteni tudott a hazai szurkolók nagy örömére, de a csereként beállt Piros Gábor nagyszerű góljának köszönhetően hamar lehűtöttük a házigazdák vérmesebb reményeit. Az utolsó negyedórában szinte a kapujukhoz szögeztük a "szomszédokat" és mostanában nem látott tűzijátékot rendeztünk a kapujuk előtt. Hol a kapus Magyar Ákos védett bravúrosan, hol a védők csúsztak a lövéseink elé. Nem volt kérdés ki a jobb ezen a délutánon, csak az, hogy mennyivel. A mérkőzés legjobbja Kollár Dani ahogy azt tette az első félidőben, a második játékrész utolsó percében is betalált, beállítva ezzel az 5:2-es végeredményt a javunkra.

 

A lelkes támadójátékunknak köszönhetően magabiztosan nyertük meg a mérkőzést. Nagy fegyvertény volt ez a győzelem, mert egy jól játszó komoly erőt képviselő csapat ellen értük el! Gratulálunk csak így tovább!

 

Vezette: Gera Ferenc (Bán Imre, Kóródi Attila)

 

Üllő SE: Magyar – Hamza, Borbély, Farkas, Vizi – Simon (Rácz 71'), Szűcs, Hollauer, Poncok, – Elek (Lukács 49'), Gál

Vezetőedző: Peller Gábor.

 

Vecsés: Kóré – Ferencz D., Hungler, Tell, Fekecs, – Kiss (Sztancsek 53'), Kollár, Dikson, Lázok, – Czipper (Madar 78'), Holló (Piros 58')

Vezetőedző: Kántor Attila.


Gól: Poncok (12'), Gál (73′), ill. Czipper (36'), Fekecs (42'), Kollár (45' és 90'), Piros (75')
Sárga lap: Elek (24') ill. Kiss (39'), Kollár (48')

 

 

 

Alapítvány

Vecsés Sportjáért Közalapítvány  / Adószám: 18695508-1-13