Üzenet

Vecsés-Gyula_2013

2013.04.13. / NB3 19. forduló

Igazságos pont-osztozkodás

VECSÉSI FC - GYULAI TERMÁL FC   1 : 1 

A jó erőkből álló Gyulát fogadtuk hazai pályán a győzelem reményében. A mérkőzés összképe alapján talán közelebb is álltunk a győzelemhez. Volt, hogy már csak a kapussal álltunk szemben, de nem sikerültek a befejezések. A játékosok azon túl, hogy nem sikerült a három pont megszerzése, azért voltak elkeseredve, mert a játékvezető egy jogosnak tűnő büntetőt vett el a csapattól. 

A Gyula igazolta jó hírét. Egy percig nem lehetett kihagyni, mert fegyelmezetten és jól játszottak. Ellentámadásaikban szintén benne volt a gól. Egy szerencsés góllal meg is szerezték a vezetést, de az egyre jobb formában játszó Piros Gábor góljával hamar egyenlíteni tudtunk. A legnagyobb helyzeteink Holló Ricsi nevéhez fűződnek. Előbb egy a kapusról kijövő Madar bombát kapta ajándékba, de kiszorított helyzetben a kapusba lőtte a labdát. Nem sokkal később Sztancsek jobb oldali beadását vette át a büntetőn belül, ahol a keresztezni akaró védővel ütközött, és nagyot esett. A játékvezető sípja néma maradt. A kapuk ugyan veszélyben forogtak még néhányszor, de több gólt már senkinek nem sikerült szereznie. Mindkét csapat küzdött a győzelemért, de a mérkőzés végén a bajnoki pontokon igazságosan megosztoztak.

  

Vezette: Csöngető Endre (Lászlai Róbert, Gáleg Ferenc Lajos)

 

Vecsési FC: Gendur – Ferencz D., Hungler, Madar, Fekecs, – Kiss (Sztancsek 46’), Kollár, Dikson, Lázok, – Czipper (Holló 46’), Piros (Tell 72’)

Vezetőedző: Kántor Attila.

 

Várfürdő-Gyulai Termál FC: Harman – Dócza, Vincze, Wéber, Kovács – Okos, Sfarlea, Bálint, Laurinyecz (Bagyinszki 80’), – Cigan, Dragan (Nagy 46’)

Vezetőedző: Popovics Ladislau Pavel.


Gól: Piros (33′) ill. Cigan (27’)
Sárga lap: Kollár D. (41’), Holló (89’)

 

Kántor Attila értékelése a mérkőzés után:

 

 

 

Alapítvány

Vecsés Sportjáért Közalapítvány  / Adószám: 18695508-1-13