Üzenet

Vecsés-Makó_2013

2013.05.01.

Búcsú és majális

VECSÉSI FC - MAKÓ FC   5 : 3 ( 2 : 1 )

Szomorú eseménnyel kezdődött a mérkőzés. Egy kiváló embertől búcsúztunk: hosszan tartó, súlyos betegség után 2013.04.28-án vasárnap meghalt Botos Roland, az Újpest FC csapatának korábbi labdarúgója. Hiába kezelték a kórházban, sajnos a betegség legyőzte a futballista szervezetét.

Botos Roland 36 éves volt. Nyugodj békében Roli!

 

 

 

 

 


Majális hangulatot teremtett a vecsési és makói csapat az alsóházi rangadón. A gólzáporosra sikeredett összecsapáson az ellenfelek nyolc találattal örvendeztették meg a kisszámú nézősereget.

Sok halovány teljesítmény mellett Czipper Zsolt gólra törő eredményes játéka és Petruska Csaba kiváló egyéni teljesítménye elég volt a nálunk is gyengébben teljesítő Makó legyőzéséhez.

Az alacsony színvonalú mérkőzésen, a bátrabb támadó focit játszó csapatunk megérdemelten zsebelte be a három bajnoki pontot.

A sikerrel megelőztük a Makót és feljebb léptünk a tabellán. Az előttünk álló csapatok hullámzó teljesítménye miatt még mindig van egy kis esély odaérni az osztályozóra. Hajszálvékony az esély, de ha hozzuk az összes mérkőzést, akkor elérhető a bennmaradás. Nem kell csodát tenni. Játszani kell alázattal, a tudásunknak megfelelően és legyőzni Tökölt a hétvégén.

Vezette: Atyánszky László (Sebestyén László, Garai Péter)

Vecsés: Kóré – Gáspár, Hungler, Madar, Fekecs, – Lázok, Dikson, Petruska, Kollár (Tell 60’) – Holló (Kiss 52’), Czipper (Cseke 70’)

Vezetőedző: Kántor Attila.

 

Makó: Czirbus – Kolacsik, Varga, Kalász, Horváth G. – Horváth K., Siket (Bány 76’), Puskás (Bakos 46’), Schreiber (Kohajda 70’) – Rakonczai, Tóth

Vezetőedző: Bány Tamás


Gól: Czipper (26’ és 43’), Petruska (47′), Kiss  (75’), Dikson (83’) ill. Schreiber (14’), Bány (78’), Kohajda (85’)

Sárga lap: Kollár D. (50’), Gáspár (79’), Cseke (92’) ill. Kalász (43’), (Varga 91’), Bány (92’)

 

 

 

Alapítvány

Vecsés Sportjáért Közalapítvány  / Adószám: 18695508-1-13