Üzenet

tököl-vecsés-2013

2013.05.04. / NB3 22. forduló

Tököli vereség

TÖKÖL VSK - VECSÉSI FC   1 : 0  ( 0 : 0 )

Egy alacsony színvonalú mérkőzésen vendégként maradtunk alul a Tököllel szemben. Nagyon rossz talajú pályán sikerült egymást alulmúlnia a játékosoknak. A mérkőző feleknek sikerült úgy végigjátszania a mérkőzést, hogy a kapuk nem is kerültek igazán veszélybe. Hiába voltunk néha-néha mezőnyfölényben, a befejezésekkel végig probléma volt.

Az utolsó cselek vagy passzok nem sikerültek. Sok mindent elmond a mérkőzésről, hogy az első, igazán valamire való kapura lövést a 76. percben sikerült összehoznunk. Középpályánk vérszegény volt, a támadóink halovány teljesítményt mutattak. Talán Czipper Zsolt állt a legközelebb ahhoz, hogy gólt szerezzen. (Cipiben mindig benne van a gól!) Házi gólkirályunkat azonban a második félidőben, nem sokkal a Tököl vezető gólja után lecserélték.

A Tököl támadásaiban (ha volt is ilyen..), semmi tudatosság nem volt felfedezhető. Góljukat is egy szöglet utáni kavarodásból érték el. Gyenge játékkal tudtak legyűrni minket. A legfájóbb az egészben, hogy kidolgozott helyzet nélkül sikerült megnyerniük ellenünk a mérkőzést.

Sokkal többet és jobb teljesítményt várnának el a szurkolók, de az eredmények elmaradnak. Ez nagyon kevés volt, és lesz. Lehet megbarátkozni a gondolattal, hogy jövőre már a megyei mérkőzésekre kell készülnünk.

 

Tököl, 100 néző. Vezette: Tóth II Sándor ifj (Lászlai Róbert, Kóródi Attila)

 

Tököl: Balázs – Joszkin, Polgár (Hacker 46’), Guba, Barbai – Váradi, Palásti, Paluska, Frank (Harsányi 55’), – Balogh (Hasenauer 68’), Langó

Vezetőedző: Hamar István.

 

Vecsés: Gendur – Ferencz D., Hungler, Madar, Fekecs, – Kiss, Petruska, Dikson, Kollár (Piros 76’), – Lázok, Czipper (Holló 65’)

Vezetőedző: Kántor Attila.


Gól: Harsányi (57′)
Sárga lap: - ill. Kiss (27’), Dikson (48’), Kollár (55’),

Piros lap: - Hungler (90’)

 

 

Alapítvány

Vecsés Sportjáért Közalapítvány  / Adószám: 18695508-1-13