Üzenet

Nagykőrös-Vecsés 24.forduló

2013.05.18. / NB3 24. forduló

Megérdemelt győzelem

NAGYKŐRÖSI TLC - VECSÉSI FC   1 : 2  ( 0 : 1 )

Kedvezőtlen előjelekkel indultunk Nagykőrösre. A kezdőből Czipper Zsolt piros lapos, Petruska Csaba sárga lapos eltiltás miatt, Gendur László pedig lázas betegsége miatt nem futhatott ki a pályára. Lázok Tamás sem edzett egész héten szintén lázas betegsége miatt, de legalább egy félidőt tudott vállalni.

A játékosok azonban megint kitettek magukért. Remek játékkal, (egy félidőt megint tíz emberrel ugyan) fektették két vállra a Nagykőröst. Az első percek hazai fölénye után magára talált a csapat és hol Kollár szabadrúgásokból, hol Piros egyéni szólók végén veszélyeztette Rónaszéki kapuját. A Nagykőrös ellentámadásaiban nem sok veszély volt köszönhetően annak, hogy a védőink jól oldották meg a kiszabott feladatokat. Különösen úgy, hogy Tell Tamás nagyon jó napot kifogva tudta szűrni a támadásokat védővonalunk előtt. Ha át is jutottak a védelmen Kóré útját állta a próbálkozásoknak. A jó játékhoz eredmény is párosult, hiszen Kollár kiugrása végén előnyhöz juttatta a csapatot. A remek teljesítmény ellenére a második félidőben a kiállítás sorsára jutott a fiatal gólszerző, ezért az előny egy kicsit hátrányba hajlott. Az emberhátrány azonban nem törte meg a lendületet. Egy szöglet utáni beadás végén Hungler is betalált, növelve az előnyt és bebiztosítva a győzelmet. A Nagykőrös hiába támadott, erőlködött csak szépítésre futotta az erejéből. Ezzel a meggyőző teljesítménnyel megérdemelten győzött a csapat.

 

Tököl, 150 néző. Vezette: Molnár Csaba (Berendi Tamás Csaba, Czerovszki Márton)

Nagykőrös: Rónaszéki – Szabó, Horváth G., Pető (Rácz 73’), Petrezselyem – Petric (Szebellédi 35’), Pintér (Pap 68’), Mojzes, Hegedűs, – Schrancz, Háda

Vezetőedző: Tóth Mihály.

 

Vecsés: Kóré – Ferencz D., Hungler, Madar, Fekecs, – Kiss (Király M. 90’), Tell, Dikson, Kollár, – Holló (Gáspár 60’), Piros (Lázok 46’)

Vezetőedző: Kántor Attila.


Gól:  Kollár (45’), Hungler (65’), Schrancz (88′)
Sárga lap: Petric (17’), Szebellédi (72’) ill. Hungler (20’), Gáspár (70’), Ferencz D. (72’)

Piros lap: -  Kollár (57’)

Alapítvány

Vecsés Sportjáért Közalapítvány  / Adószám: 18695508-1-13