Üzenet

Kecskemét-Vecsés

2013.05.26. / NB3 25. forduló

Tovább tart a lendület

KECSKEMÉTI TE - VECSÉSI FC  0 : 2 ( 0 : 1 )

Lendületbe jött csapatunk Kecskemétről győztesen tért haza. A szakadó esőben lejátszott mérkőzésen sikerült az utóbbi időben mutatott jó játékot magunkkal hozni és felülkerekednünk soros ellenfelünkön.

Villám rajtot véve, már a harmadik percben megszereztük a vezetést. Czipper Zsolt a vele szemben elkövetett szabálytalanságért megítélt büntetőből volt eredményes.

 A gól megnyugtatta a csapatot és magabiztos védekezésből remek ellentámadásokat vezettünk. Az esőtől csúszós pálya, a sok pocsolya sokszor megtréfálta a játékosokat és még a legelveszettebbnek hit labdákra is érdemes volt lecsapni, mert vagy a védők nem tudtak talpon maradni, vagy a labda állt meg egy tócsában. Az időjárás ellenére jó iramú második félidőben tovább növelte Piros Gábor (egy Holló Ricsitől kapott önzetlen átadás végén) az előnyünket, ami kitartott a mérkőzés végéig. A mostanában „szokásos” kiállítást is elbírta a csapat nullára hozva a kapott gólok számát. Hiába állították ki a mezőny és csapatunk egyik legjobbját Tell Tamást, az emberhátrányunk nem látszott meg a játékban. Magabiztos, bravúros védéseket mutatott ismét Gendur a kapuban, a védelem pedig jobban állt a lábán, mint az ellen. Csatáraink lelkes játéka pedig gólokkal tudott párosulni. Ennek a hozzáállásnak nem is lehet más a vége, mint megérdemelt idegenbeli győzelem.

 

 

Vezette: Csöngető Endre (Brezovai Zoltán, Török Sándor)

 

Kecskemét: Csala – Kalapács, Virágh (Bozsóki 85’), Szántó, István L. – Ludasi (Faragó 46’), Nagy (Üres-Farkas 85’), Sztehlik, Maszlag, – Kalmár, Gréczi

Vezetőedző: Kemenes György.

 

Vecsés: Gendur – Ferencz D. (Piros 46’), Kiss, Madar, Fekecs, – Tell, Dikson, Petruska, – Lázok, Holló, Czipper (Király 71’)

Vezetőedző: Kántor Attila.

 


Gól:  - ill. Czipper (3’), Piros (65’)
Sárga lap: Kalapács (81’) ill. Madar (20’), Holló (63’)

Piros lap: -  ill. Tell (71’)

 

p>

Alapítvány

Vecsés Sportjáért Közalapítvány  / Adószám: 18695508-1-13