Üzenet

Vecsés-Hódmezővásárhely 2013

2013.06.01. / NB3 26. forduló

Tökéletes befejezés

VECSÉSI FC - HÓDMEZŐVÁSÁRHELY FC  3 : 0 ( 1 : 0 )

 

Az utolsó hazai mérkőzésünkön a Hódmezővásárhely csapatát fogadtuk és hibátlan, magabiztos játékkal bizonyultunk jobbnak a tabella sereghajtójánál. A mezőny legjobbja, Cipper Zsolt remek napot kifogva, klasszikus mesterhármast ért el. Azon túl, hogy győzelemre vezette a csapatot, 16 találatával az NB III. Alföld csoport gólkirályi címét is megszerezte. Az első félidőben egy rafinált szabadrúgás góllal kezdte meg a gólgyártást Czipi. A második játékrészben előbb Lázok önzetlen passzát, majd a mérkőzés zárásaként egy kiugrása után a visszaszerzett labdát értékesítette a „Legenda”.

Az utóbbi időben a csapatot jellemző remek játék kitartott a bajnokság záró fordulójára is, amely a 8. helyre repítette a csapatot. Dicséret illeti a játékosokat, hiszen az utolsó fordulókban már szinte hibátlanul, a tőlük elvárható szinten játszottak. Az utolsó mérkőzésen mutatott teljesítményükről mindent elmond az a tény, hogy a mérkőzés alatt a lelkes és igényes szurkolók végig tapsoltak a látottak miatt.

 

Az osztályozóra nem értünk oda, de ha igazak a hírek (a labdarúgó szövetség az osztályozó mérkőzések után, a június 24-i héten tárgyalja a versenykiírástól eltérően, hogy a 2013/2014-es bajnoki évben hány csapatos lesz az NB3) a 8. hely azt jelentheti, hogy városunknak továbbra is NB3-as csapata maradhat. Amint bármit megtudunk a szövetség döntéséről, azonnal jelezzük a honlapunkon.

 

Vezette: Takács Tamás (Flinta Zoltán, Nagy Gábor)

 

Vecsés: Gendur – Ferencz D.,Kiss, Madar, Fekecs, –  Kollár (Hungler 75’), Dikson, Petruska, Lázok (Király M. 88’) – Czipper, Holló (Piros 83’)

Vezetőedző: Kántor Attila.

 

 Hódmezővásárhely: Vígh – Szakál, Antal, Tóth, Mucsi – Nagy, Szabó (Konc 64’), Keller, Klimaj, – Hanyecz, Varga M. (Varga L. 59’)

Vezetőedző: Dezső Ferenc


Gól: Czipper (24′,66’,90’)

Sárga lap: Petruska (41’), Czipper (88’) ill. Mucsi (53’)

Piros lap: Ferencz D. (70’)

 

 

 

Alapítvány

Vecsés Sportjáért Közalapítvány  / Adószám: 18695508-1-13