Üzenet

Vecsés-Üllő

2012-09-15

Az idei szezon legjobb teljesítményét nyújtottuk

VECSÉS FC - ÜLLŐ SE  3 : 0  ( 0 : 0 )

A szépszámú közönség baráti hangulatban töltötte meg a helyeket, ezen a szombat délutánon. A lelátón egymás mellett foglalt helyet Üllő polgármester asszonya és városunk polgármestere, közösen nézve meg a rangadót. A két szomszédvár mérkőzését VV Gigi kezdőrúgása és Csöngető Endre játékvezető sípja indította el.

 

 

Az első percek tapogatózó játéka után az első helyzet az Üllő előtt adódott, de a kiugró csatár hosszan vette át a labdát és oda lett a helyzet. A 14. percben Hungler sárgát érő belépője után szabadrúgáshoz jutottak a vendégek mintegy 25 méterre a kaputól. A szabadrúgást Gecse bravúros mozdulattal szögletre ütötte. A 16 percben Sztancsek felvágásáért szabadrúgáshoz jutottunk a 16-os bal oldaláról. Czipper állt a labda mögé és óriási erővel küldte a kapura, de a tehetetlen kapus mellett, a bal kapufát találta telibe a játékszer. A kapufáról visszapattanó labda a jobb oldalon érkező Petruska elé pattant, akinek lövését szögletre mentették a védők. A 40. percben Soóky szabálytalankodott a 16-osunk bal sarkánál, de szerencsére a szabadrúgást a sorfalba lőtték az Üllőiek.

 A második félidőben tovább mozgósítottuk erőinket és nagy erőkkel támadtunk. A 46. percben egy jobb oldali beadás végén Piros érkezett a labdára, de fejese elhalt SzabóGábor kapus kezében. A 60. percben végre megszereztük a vezetést. Czipper Zsolt egymás után hámozta le magáról az ellenfél védőit és feltartóztathatatlanul iramodott az Üllői kapu elé, mikor is Minárik szabálytalanul szerelte. A sértett végezte el a megítélt szabadrúgást és jobbal, gyönyörű mozdulattal csavarta a labdát a kapuba (1:0). A 63. percben a középvonal és oldal vonal találkozásánál egy labdáért folyó összecsapás során összefejelt egy vecsési és egy üllői játékos. Mindketten lent maradtak a földön. Olyan szerencsétlenül ütköztek, hogy a vendégek játékosához a lelátóról rohant be egy orvos. Egy rövid ápolás után a megszédült játékos folytathatta a mérkőzést. Cserékkel próbált frissíteni Üllő, de továbbra is mi irányítottuk a játékot. A 76. percben megint Czipper lépett ki a védők közül, de lövése a bal kapufa mellett hagyta el a játékteret. A 78. percben 22 méterre a kapunk előtt szabadrúgáshoz jutottak az Üllőiek, de a sorfalba lőtték a labdát. A 85. percben a lesre állító védők közül az ellenféltől kapott labdára Sztancsek csapott le. Elhúzta a labdát a kapus mellet is, és az üres kapu felé indult. Nagy igyekezetében majdnem megbotlott a pattogó labdába de szerencsére megszelídítette a bőrgolyót és az üres kapuba gurított (2:0). A gól után a megroppant Üllőiek ismét középkezdéshez állhattak fel, hiszen Kollár révén ismét gólt szereztünk, beállítva ezzel a végeredményt (3:0).

 

Vecsés 300 néző. Vezette: Csöngető Endre (Tóth Sándor, Gáleg Ferenc Lajos)

 

Vecsés FC: Gecse – Soóky (Berki 46’), Hungler, Madar, Fekecs, - Tell, Kollár, Petruska, - Piros (Králik 76’), Sztancsek, Czipper (Magyar 80’). 

Vezetőedző: Nahóczky Attila.

 

Üllő SE: Szabó – Minárik, Várkonyi, Hamza (Erdős 82’), Király, - Farkas (Csiszár 66’), Poncok, Vizi, - Simon (Nagy 70’), Hollauer, Borbély. 

Vezetőedző: Peller Gábor.


Gól: Czipperr (60′), Sztancsek (85’), Kollár (87’)
Sárga lap: Kollár (13′), Hungler (14′), Czipper (34′), Soóky 41’), Králik (84’) ill. Farkas (16′), Várkonyi (28′), Borbély (34′), Király (50’), Minárik (59’)

Piros lap: -

 

B.J.

Alapítvány

Vecsés Sportjáért Közalapítvány  / Adószám: 18695508-1-13