Üzenet

Dabas-Vecsés

2012-10-07

Megbotlottunk Dabason

FC DABAS - VECSÉSI FC  4 : 0 ( 2 : 0 )

 Az első negyedórában ismerkedett egymással a két csapat. Ebben a kezdeti tapogatózó játékában ritkán kerültek veszélyben a kapuk. Tisztelt minket a vendéglátó csapat, óvatosan méregették a mieinket.

Jól megszervezett masszív védelemmel vették fel a harcot támadóinkkal szemben. Láthatóan a pontrúgásokra rendezkedtek be Keresztúri András fiai, hogy jól fejelő magas játékosaik hibára kényszerítsék védelmünket. Ameddig a sárga lapok miatt hiányzó Kollár nélküli támadójátékunk erőtlennek bizonyult, addig a másik oldalon szinte kidolgozott helyzetek nélkül tudtak gólokat szerezni. A Dabasnak ez az erőssége, hogy jól fejelő játékosok a pontrúgásokból eredményesek. Tudtuk ezt, felkészültünk belőle, mégis sikerült eredményesnek lenniük. A nagy gólkülönbségű vereség egyáltalán nem volt benne a mérkőzésben. Hiába volt sokkal többet nálunk a labda és játszottunk mezőnyfölényben, a gólokat a Dabas szerezte. A kosárlabda játékos termettel rendelkező Takács Kornél nagyszerű és eredményes fejjátékának köszönhetően megérdemelten nyert a hazai csapat.

 Tanuljunk a mérkőzésből főleg az egyéni hibákból. Építkezzünk tovább, hiszen nagyon sokat kell még dolgozni a sikerekért. Idő kell hozzá, hogy a fiatal tehetséges játékosaink összecsiszolódjanak, és megfelelő rutint szerezzenek. Egyéni hibák miatt maradtunk most is pont nélkül. Ha sikerül a játékosoknak a hibákat kijavítani, akkor jönnek majd az eredmények is. Reméljük, hogy Tököl ellen hazai pályán javítani tudunk, és feljebb kerülünk a bajnoki tabellán.

 

Dabas, 200 néző. Vezette: Solymosi András (Székely Ákos, Gyikó Tamás)

 

Dabas.: Szabó – Tóth, Markos, Takács, Danyis – Buczkó (Bátki 55’), Csendes, Volenszki, Körmöczy (Kóbor 77’), - Bozsik, Szentgyörgyi (Szűcs 52’)

Vezetőedző: Keresztúri András.

 

Vecsés: Gecse – Berki, Hungler, Madar, Fekecs, - Tell (Piros 46’), Ferencz D., Petruska, - Králik (Soóky 75’), Czipper (Tóth N. 67’), Sztancsek

Vezetőedző: Nahóczky Attila.

 

Gól: Takács (32′), Bozsik (34’), Körmöczy, Takács
Sárga lap: Tóth Márton (58’) ill. Hungler (33′), Madar (64′), Ferencz D. (33′)

Piros lap: -

 

 

 

 

Alapítvány

Vecsés Sportjáért Közalapítvány  / Adószám: 18695508-1-13