Üzenet

Vecsés-Tököl NBIII 9.forduló

2012-10-13

Nem sikerült a javítás a Tököl ellen

VECSÉSI FC - TÖKÖL VSK  1 : 2 ( 1 : 0 )

 Égett a bizonyítási vágy a csapatban, hogy a Dabas elleni fiaskót kijavítsák. Nagy volt a fogadkozás, hogy hazai környezetben a Tököl ellen javítanak a fiúk, és tovább gyarapítjuk pontjaink számát.

 Két ellentétes félidő foglalta keretbe a mérkőzést. Az első félidőben irányítottuk a játékot és hol pontrúgásokból, hol pedig egyéni akciókból veszélyeztettük a vendégek kapuját. Egy kezezés utáni megítélt büntetőből Czipper megszerezte a vezetést, és ha egy kicsit jobban pontosítunk nagyobb különbséggel vonulhattunk volna a szünetben az öltözőkbe. Láthatóan uraltuk a mérkőzést, az történt a pályán, amit mi akartunk. Reményt keltő volt a játék, jó teljesítménnyel örvendeztettük meg a szurkolókat.

 A második játékrészben szinte a semmiből szépítettek a vendégek egy fura öngóllal. A védőnk és a kapusunk nem értették meg egymást. Az eredmény az lett, hogy a saját kapunkba fejeltük a labdát. Néhány perccel később egy jobb oldali lövés révén a vezetést is megszerezték a vendégek. Tulajdonképpen ez volt az első gólhelyzete a Tökölnek, mégis vezetett ellenünk. A mérkőzés további részében bemutatott még néhány bravúros védést Gecse, riogattuk közelről és távolról az ellenfél kapusát, de sajnos az eredmény már nem változott. Nem sikerült a javítás a Tököl ellen.

 Az első félidő magabiztos játéka ködbe veszett, és a második félidőre magára talált Tököli csapat megtartva előnyét, három ponttal gazdagodott a mérkőzés végén.

  

Vecsés, 200 néző. Vezette: Brezovai Zoltán (Fülöp István Zoltán, Szűcs Dénes)

 Vecsés: Gecse – Berki (Králik 60’), Ferencz D., Madar, Fekecs, – Soóky, Tell, Petruska, – Kollár, Czipper, Sztancsek

 Vezetőedző: Nahóczky Attila.

  

Tököl: Balázs – Guba, Polgár, Hacker, Váradi – Balogh Z., Riedl (Hamar 89’), Palásti, Barbai (Radnics 90’), – Harsányi (Frank 46’), Langó

Vezetőedző: Hollik András.

 

Gól: Czipper (32′) ill. Fekecs (Öngól 55’), Riedl (58’)

Sárga lap: Madar (38’), Petruska (40’)

Piros lap: -

 

B. J.

Alapítvány

Vecsés Sportjáért Közalapítvány  / Adószám: 18695508-1-13