Üzenet

Vecsés-Kecskemét

2012-11-03

Győzelem az őszi utolsó hazai mérkőzésen

VECSÉSI FC - KECSKEMÉTI TE   2 : 1 ( 2 : 0 )

Az őszi szezon utolsó hazai mérkőzésén a Kecskemét második csapata látogatott el hozzánk. A két közel azonos játékerőt képviselő csapat csatájából végre mi kerültünk ki győztesen.

VIDEO

A fiatal és tehetséges Kozó révén már a 12. percben megszereztük a vezetést. A szünetig Kozó ismét betalált, aminek köszönhetően megnyugtató előnnyel zártuk az első félidőt. A második félidőben jóval nagyobb sebességre kapcsolt a Kecskemét, de csak a szépítésre futotta az erejükből. A hajrában a cserékkel frissíteni tudtunk és jó védekezéssel, taktikus játékkal megérdemelten nyertük meg a mérkőzést.

Szépen, három ponttal a tarsolyunkban búcsúztunk a közönségünktől. Már csak egy mérkőzés maradt az őszi menetrend szerint. Hódmezővásárhelyre látogatunk, ahol csak a győzelem az elfogadható eredmény.

 

Vezette: Benyovszki Zoltán (Barta Tibor, Kovács Krisztina)

 

Vecsés: Gecse – Ferencz D., Hungler, Madar, Fekecs, – Lénárt, Czipper, Petruska, – Kozó (Soóky 78’), Piros (Könczey 39’), Sztancsek (Király M. 89’)

Vezetőedző: Nahóczky Attila.

 

Kecskemét: Verebélyi – Koszó, Gyagya A., Dichiara, Sáfár (Farkas 75’) – Gréczi, Tölgyesi, Nagy, Füle (Nagy 83’), – Balázs, Máté (Maszlag 55’)

Vezetőedző: Kemenes György.


Gól: Kozó (12′, és 37’) ill. Balázs (71’)
Sárga lap: Hungler (40’) ill. Dichiara (36’), Máté (42’)

Piros lap: -

 

Berta József

Alapítvány

Vecsés Sportjáért Közalapítvány  / Adószám: 18695508-1-13