Üzenet

Hódmezővásárhely-Vecsés

2012-11-11

A parázs hangulatú mérkőzésen döntetlennel zártunk

HÓDMEZŐVÁSÁRHELY FC - VECSÉSI FC   1 : 1  ( 0 : 0 )

A sereghajtó Hódmezővásárhelyhez látogattunk az utolsó fordulóban. Mindenki győzelmet várt a csapattól az utolsó helyezett ellen, de csak döntetlenre futotta az erőnkből.

Egy parázs hangulatú mérkőzésen Sztancsek remek, megalkuvást nem ismerő játékának köszönhetően döntetlenre végeztünk. Már az első félidőben is sokszor szabálytalanul állították meg a védők a játékosainkat, de ekkor még a játékvezető nem nyúlt a lapokhoz. Bezzeg a második félidőben..!

A szünetre vonuláskor a hazaiak technikai igazgatója megütötte játékosunkat Czipper Zsoltot és az elszabadult indulatok majdnem tömegverekedésbe torkollottak. A rendezők nem álltak feladatuk magaslatán. A második játékrészben Petruska és Juhász kiállításával próbálta a játékvezető megfogni a mérkőzést, de ez csak 20 percig tartott. Ez idő alatt az ellenfél is a labdarúgással foglalkozott, rögtön eset itt is ott is egy-egy gól. A hajrára emberhátrányba kerülve sem adtuk meg magunkat, és ha többre nem is, de a döntetlenre mindenképpen rászolgáltunk.

  

Mérkőzés előtt:

 Hungler Gábor: „ Az őszi szezon utolsó mérkőzésén mindenféleképpen győzelmet várok a csapattól, és ha lehet, mindezt jó játékkal tegyük.”

 

 Mérkőzés után:

 Petruska Csaba:  „ A jogtalan kiállításom miatt hátrányba kerültünk, és nem tudtuk hozni a kötelezőt.”

 Tell Tamás:  „A sérülésem miatt az elején rossz volt a kispadról nézni a mérkőzést… ! A beállásom után nem tudtam annyit hozzátenni a mérkőzéshez, hogy nyerni tudjunk.”

 

 Vezette: Béleczki László (Tóth Csaba, Suba Zoltán)

 

Hódmezővásárhely: Kovács – Boros, Rácz, Antal, Mucsi (Juhász 72’) – Juhász, Konc, Hanyecz (Varga L.65’), Varga M., – Harangozó, Marton

 Vezetőedző: Dezső Ferenc.

  

Vecsés: Gecse – Fekecs, Hungler, Madar, Könczey, – Lénárt, Petruska – Kozó (Soóky 73’), Kollár (Tell 85’), Sztancsek, – Czipper

 Vezetőedző: Nahóczky Attila.

 

 Gól: Harangozó (53’) ill. Sztancsek (61’)

 

Sárga lap: Antal (45’), Varga M. (49’), Rácz (66’), Varga  L. (84’), Konc (88’) ill. Kollár (45’)

 Piros lap: Juhász(47’) ill. Petruska (47’), Könczey (75’)

 

Berta József

Alapítvány

Vecsés Sportjáért Közalapítvány  / Adószám: 18695508-1-13