Üzenet

Dunaharaszti-Vecsés 14.forduló

2013.03.10. / NB3 14.forduló

Igazságos döntetlen a tavaszi nyitányon.

Dunaharaszti MTK - VECSÉSI FC  3 : 3  (3 : 0)

A listavezetőhöz látogattunk az első fordulóban. Azzal a szándékkal indultunk Dunaharasztiba, hogy pontot, pontokat hozzunk el a szomszédvárból.

A mérkőzés nem úgy indult ahogy szerettük volna, hiszen már a második percben egy érintés nélküli szögletgólból előnyt szerzett a hazai csapat.

Beszorultunk  és sorozatban ívelték a szögleteket kapunk elé és csak a védekezésre tudtunk beállni. A támadásokban nem sok esélyünk volt hiszen Moldovánra mindig legalább két ember vigyázott és hiába futott folyamatosan a légiós, az őrzők mindig a nyakában lihegtek. Nem is kerültünk igazi gólhelyzetbe. Ellenben a Haraszti a 30. percben egy bal oldali támadás végén tovább növelte az előnyét. Kántor Attila cserére szánta el magát és Sztancsek Pétert küldte a pályára egy kis szerkezeti cserével ötvözve. A fiatal játékos meghálálva a bizalmat sokkal stabilabbá tudta tenni a jobb oldalunkat. Ennek ellenére a 36. percben a hazaiak idegenlégiósa is betalált a kapunkba. Az alapvonal előtt becsúszva próbálta beadni a labdát ballal ,de a saját jobb lábát találta el, amiről a tehetetlen kapusunk mellet gurult a labda a hálóba.

Nem tudjuk mi történt a szünetben az öltözőben, milyen fejmosást kaptak a játékosok,de mintha egy másik csapat jött volna ki a második félidőre. El kezdtünk tudásunknak megfelelően játszani és végre mi szorítottuk be az ellenfelet. Az 50. percben egy szögletből Czipper Zsolt fejelt a hálóba, majd egy perc múlva megint szögletből Kiss Krisztián volt eredményes. A feljavult és eredményes játékunknak köszönhetően a 65. percben Kollár Dani bombájával már döntetlenre állt a mérkőzés, ami nyílt és izgalmas volt, hiszen a Dunaharaszti sem adta fel a támadásokat. Az utolsó percben  Czipper labdájával Sztancsek lépett ki a védők között de lövését Vasvári kapus nagy bravúrral hárítani tudta.

Igazságos döntetlen született, ahol az első félidőben a listavezető, a második játékrészben pedig mi játszottunk jobban.

Vezette: Kőrősi János (Kaszala Mihály, Bornemissza Norbert)

Dunaharaszti MTK: Vasvári – Lázár, Rétsági, Wágner, Dallos – Mészáros (Dobesch 84'), Grimm, Németh, Dabasi , – Rebecsák (Kiss G. 78'), Salami (Miholics 60')

Vezetőedző: Króner Péter.

Vecsés: Gerstenbrein – Gáspár (Sztancsek 32'), Ferencz D., Madar, Fekecs, – Kiss, Dixon, Czipper, Lázok, – Kollár (Tell 74'), Moldován (Holló 55')

Vezetőedző: Kántor Attila.


Gól: Rebecsák (2′, és 30’), Salami (36') ill. Czipper (50’), Kiss (51'), Kollár (65')

Sárga lap: Dabasi (53'),Grimm (86'),  ill. Gáspár (15’), Dikson (21’), Kollár (41')

 

Földvári Tibor nyilatkozott a Dunaharaszti - Vecsés mérkőzés után

 

 

 

A Vecsési Fc vezetőedzője, Kántor Attila nyilatkozott a Dunaharaszti - Vecsés mérkőzés után

 

 

 

A Dunaharaszti MTK vezetőedzője, Króner Péter nyilatkozott a mérkőzés után

 

 

Alapítvány

Vecsés Sportjáért Közalapítvány  / Adószám: 18695508-1-13