Üzenet

Vecsés - RTK 2 : 0

2013-02-20

Sikerült visszavágni…   Vecsési  FC – RTK  2 : 0 ( 2 : 0 )

Egy héttel ezelőtt játszottunk először az RTK csapatával.  Azon a mérkőzésen egy sor idegenlégióst, próba játékra érkezett játékost próbált ki a szakvezetés. Továbbá azoknak a labdarúgóknak adtak lehetőséget, akik eddig kevesebbet játszottak a felkészülési mérkőzéseken. Az eredményből nem lehetett semmi messzemenő következtetést levonni, hiszen nem nagyon ismerték egymást a játékosok. Csapatjátékot alig-alig láttunk. Az eredmény nem is sikerült fényesre, 6:2-re kikaptunk. Arra jó volt a találkozó, hogy kiderüljön a bemutatkozó játékosok közül ki az, aki hozzá tudd tenni a csapat játékához és ki az, aki nem.

De jött a második mérkőzés, ahol már a stabil kezdőkkel vettük fel a harcot. A mérkőzés kezdete előtt a vezető edző arról beszélt, hogy a fáradságot, és a tompultságot már nem fogjuk látni a csapaton, ez egy „másik” csapat lesz. Egy friss igazolás, Lázok Tamás is feltűnt a kezdőben, aki a látottak alapján erőssége lehet a csapatnak.

Már az első félidőben eldőlt a mérkőzés, köszönhető több jó teljesítménynek. A felkészülés ezen időszakában az elvárthoz képest frissen és taktikusan játszottunk. A vezető edző beváltotta ígéretét, tényleg egy „másik” csapatot láthattunk a pályán. A második játékrészben lőttünk még három kapufát, de belefért a mérkőzésbe, hogy a labda minden esetben kifelé pattant.

 A mérkőzés krónikájához tartozik az is, hogy Petruska, Kollár és Ferencz Dani kisseb húzódással küszködik és az edzők pihentették Őket ezen a mérkőzésen. Ha  egészségesen ott tudnak majd lenni a pályán, akkor tényleg szép tavasz elé nézünk.

Csapat összeállítás:

Kóré - Fekecs,  Madar,  Hungler,  Gáspár, - Lázok, Dixon(Piros), Czipper(Király), Kiss (Sztancsek), - Moldován(Cseke), Holló

Gólszerzők: Lázok (4’), Moldován (17’)

 

EDZŐMÉRKŐZÉSEK 2012

Alapítvány

Vecsés Sportjáért Közalapítvány  / Adószám: 18695508-1-13