Üzenet

Urbán Flórián a felkészülésről

Edzőmérkőzések 2015

Január 17. szombat 11.00        SZAC - Vecsés    2 : 2   

Január 21. szerda    20.00        Kelen-Vecsés       0 : 7             

Január 24. szombat 13.00        Felsőpakony-Vecsés   0 : 2

Január 28. szerda    19.00        Veresegyháza-Vecsés 2 : 3 

Január 31. szombat 10.00        Dunaharaszti-Vecsés 2 : 0

                                             

Február 4. szerda    18.30        Csomád-Vecsés  2 : 1

Február 7. szombat 13.00        Vecsés-Balatonlelle  1 : 1

Február 11. szerda  18.00        ESMTK-Vecsés  5 : 0                

Február 14. szombat 11.00      Szigetszentmiklós-Vecsés 5 : 0

Február 18. szerda    18.00      REAC-Vecsés  0 : 1                   

Február 21. szombat 11.00      Diósd- Vecsés  1 : 0                  

 

Az időpontok változhatnak

Folytatódik a felkészülés

Az elmúlt héten a napi edzések mellett két edzőmérkőzéssel folytatódott a felkészülés.

A január 21-i, Kelen elleni mérkőzésen a taktikai elemek gyakorlásán volt a hangsúly. Gyors, 1-2 érintős játékot kért a mester a csapattól. Elégedettek lehettünk a látottakkal, sok ügyes megoldásnak tudtunk tapsolni. Nagy kedvvel játszottunk, ami az eredményen is meglátszott: Vecsés - Kelen 7 : 0

Szombaton (június 24.) Felsőpakony legjobbjaival találkoztunk. A győztes 90 perc után (Vecsés – Felsőpakony 2 : 0) Urbán Flórit kérdeztük a mérkőzésről:

 

„ Fáradtak és tompábbak voltunk az edzéseken kapott terheléstől. Ami mindenképpen pozitív volt, hogy a nagyon szervezetten és lelkesen játszó Felsőpakony ellen jól lehetett gyakorolni a felállt védelem elleni támadásokat. Ez is volt a cél az ellenfél  kiválasztásakor, hiszen a bajnokikon is ilyen csapatok ellen fogunk legtöbbször játszani. Szinte egy kapuztunk a mérkőzés során, de a kapu előtt hiányzott a kreativitás a támadásainkból. Ez jellemezte a játékunkat az ősz során is, ezen javítani kell, hogy tovább léphessünk."

A felkészülés eddigi tapasztalatait pedig így látja a mester:

„Az eddig elvégzett munkát és a mérkőzéseken nyújtott teljesítményt nézve elképzelhető, hogy néhány játékostól megválunk az őszi keretből. A próbajátékra érkezett játékosok nagy részének is megköszöntük a megjelenésüket. A sok sérült miatt megnyílt a lehetőség az utánpótlás játékosok előtt, hogy a nagy csapathoz kerüljenek. Szerencse is kell az élethez. Itt van például Tóth Márk, aki már eddig is együtt készült a csapattal. A sérülések miatt most szerepet is kapott a jobb oldali védő posztján bevethető játékos. Itt a lehetőség, hogy bizonyítson. De Nahóczky Balázs Attilát és Pátkai Patrikot is említhetem, akik jó benyomást tettek. Ami viszont a legfájóbb, hogy az Érd elleni mérkőzésen vállsérülést szerzett Mészáros Roland a tüzetes orvosi vizsgálat szerint márciusig nem állhat rendelkezésre. Ezért szükségünk van egy rutinos belső védőre is. Szeretnénk ide is igazolni. Reméljük, találunk megfelelő játékost, játékosokat!”

Akik érkezhetnek:  Nabil Switzer  (Gödöllö, REAC), Csepregi Tamás (korábban: RKSK), Novák Mátyás (Honvéd Akadémia, Veresegyháza)