Üzenet
 • Debug output of Perfect Link with Article Images on Facebook
 • Check this page in Facebook Object Debugger to reload cache
 • og:title - Urbán Flóri: "Még keressük a játékosokat"
  og:type - article
  og:url - http://vecsesfc.hu/index.php/merkozesek/edzomerkozesek/edzomerkozesek-2015/46-edzo15-tavasz/276-urban-flori-meg-keressuk-a-jatekosokat
  og:site_name - www.vecsesfc.hu
  og:image - images/godollo1.jpg

Urbán Flórián a felkészülésről

Edzőmérkőzések 2015

Január 17. szombat 11.00        SZAC - Vecsés    2 : 2   

Január 21. szerda    20.00        Kelen-Vecsés       0 : 7             

Január 24. szombat 13.00        Felsőpakony-Vecsés   0 : 2

Január 28. szerda    19.00        Veresegyháza-Vecsés 2 : 3 

Január 31. szombat 10.00        Dunaharaszti-Vecsés 2 : 0

                                             

Február 4. szerda    18.30        Csomád-Vecsés  2 : 1

Február 7. szombat 13.00        Vecsés-Balatonlelle  1 : 1

Február 11. szerda  18.00        ESMTK-Vecsés  5 : 0                

Február 14. szombat 11.00      Szigetszentmiklós-Vecsés 5 : 0

Február 18. szerda    18.00      REAC-Vecsés  0 : 1                   

Február 21. szombat 11.00      Diósd- Vecsés  1 : 0                  

 

Az időpontok változhatnak

Urbán Flóri: "Még keressük a játékosokat"

A január 31-ei, szombati mérkőzésen Dunaharaszti ellen léptünk pályára. Nem sikerült átmenteni a szerdai, Veresegyháza ellen nyújtott jó formát, vereség is lett a vége. (Dunaharaszti – Vecsés 2 : 0) Az elveszített találkozó után Urbán Flóri értékelte a mérkőzést:

 „ Az ősz folyamán a védelem pillérjeit adó játékosok (Király A., Kiss K. Radnai) sérülések és családi okok miatti távolmaradását a mai napon nem bírtuk el, annak ellenére, hogy az őket helyettesítő játékosok nyújtották a legjobb teljesítményeket. Az ellenfél az átszervezett védelem ellen nehezen találta meg a fegyvert. A két gólt is rögzített helyzetből, oldalszabadrúgásokból érte el. Ezért a védelmet dicséret illeti. Az előre játék viszont gyenge, és erőtlen volt. A játékosok átlagos, vagy éppen az alatti teljesítménye látható, hogy nagyon kevés. Sokkal többet kell hozzárakniuk a pályán lévőknek, mert csak akkor beszélhetünk eredményekről. Nem egy-egy meccsen kell pillanatokra megmutatni, hogy mit tudunk, hanem mérkőzésről-mérkőzésre szinte végig küzdve, átlag feletti teljesítményt kell nyújtani. Az eddigi mérkőzések és edzések megmutatták, hogy ki ilyen játékos, és ki az, akiktől megválunk. Az őszi keretből ezért is köszöntünk el például Király Milántól, akinek ezúton is sok sikert kívánunk. A támadó szekció megerősítése még mindig nem megoldott, és keressük a belső védő posztjára is a megfelelő játékost. A minőségi játékosokat keressük, akik képesek jó teljesítménnyel sikereket elérni a csapat és saját maguk számára. Csak azért nem fogunk igazolni, hogy elegen üljenek a kispadon. Nem egyszerű, de ezen dolgozunk.”