Üzenet

Érd-Vecsés 2:2

A bajnokság 3. fordulójának eredménye:

ÉRDI VSE - VECSÉSI FC  2 : 2  ( 1 : 2 )

       I. félidő    

   7. perc  Ponczok Tamás kapott egy hosszú indítást, a bizonytalankodó védők között szépen átemelte a labdát, majd a kapus felett a hálóba lőtt. 0:1

  10.  perc  Bal oldali szöglet után Csizmadia Z. fejelt a kapuba. 1:1

  43.  perc A vendég csatár a 16-oson belül kézzel kezelte le a labdát,majd passzából Y. Mohamed lőtt a kapuba. 1:2

 

 A vendégek kezdték jobban a találkozót és gyorsan vezetést is szereztek. Hamar jött a válasz és a félidő nagy részében az érdiek támadtak többet. Ezért is volt váratlan az újabb vendég gól. A vendégek durvaságait Horváth G. orrcsont törése és Ferenc Dani kiállítása bánta.

    II.félidő

  61. perc   Újabb hazai szöglet ,ismét Csizmadia Z. volt eredményes.

A hazai csapat az utolsó percekben a maga javára fordíthatta volna a mérkőzést, de Makituma N. kétszer is ziccer helyzetben hibázott, egyszer pedig a kapufa mentette meg a vendégeket a góltól.

 Limperger Zs. (Érd): Az első 10 percet átaludtuk,ekkor a Vecsés megérdemelten vezetett. Utána sikerült rendezni a sorokat és egyenlíteni. A vecsési kiállítás után a mi játékunk dominált. Kétszer vezettük a labdát a kapusra és egy kapufát is lőttünk. Úgy érzem egy kis szerencsével megnyerhettük volna a mérkőzést a jó erőkből álló Vecsés ellen.

  Kántor Attila (Vecsés): Három pontért jöttünk Érdre. Az első félidőben a mi akaratunk érvényesült. Kijátszott,szép gólokat rúgtunk,míg az Érd két szögletből volt eredményes. Az sem mellékes,hogy 50 percen át létszám hátrányban játszottunk. Összességében igazságos eredmény született.

 

Érd,200 néző

Vezette:Debreczeni Krisztián

Érdi VSE: Kertész F.-Ország P.,Jakab Á.,Süveges G.,Németh G.(Kormos E.)-Gyurácz B.,Kovács B.(Makituma N.),Csizmadia Z.,Cservenka G.-Papp G.(Dobray Zs.),Patkó Gy.

Vezetőedző:Limperger Zsolt

Gólszerzők: Csizmadia Z. 2  ill. Ponczok T., Y.Mohamed

Sárga lap: Kovács B.,Dobray Zs. ill. Kollár D.,Petruska Cs.

Piros lap:  Ferencz D.( második sárga lap után )

Alapítvány

Vecsés Sportjáért Közalapítvány  / Adószám: 18695508-1-13