Üzenet

Vecsés-Csomád 2:0

A bajnokság 10. fordulójának eredménye:

VECSÉSI FC - CSOMÁD KSK   2 : 0  ( 0 : 0 )

 Nehéz mérkőzésen győztük le Csomádot, a vezetőedzőnk Urbán Flórián előző csapatát. Az első játékrész közepes színvonalúra sikeredett ahol is nem tudtuk feltörni az ellenfél védelmét a támadó szellemű, de egy kicsit körülményes megoldásokkal. A félidőben Urbán Flóri láthatóan elégedetlen volt a mutatott játékkal, melynek hangot is adott. Az öltőzői fejmosás jót tett a mérkőzésnek és a csapatnak, hiszen magasabb fordulaton kezdtük a második játékrészt. A nagyobb sebességnek, pontosabb játéknak köszönhetően a hajrára elfáradó Csomád, ha nehezen is, de végül megadta magát. A cserék is végre lendíteni tudtak a csapatjátékon, és a végjátékban Holló Ricsi két találatával itthon tartottuk a három bajnoki pontot.

 Vecsés: Scheilinger – Kiss, Király A., Hungler, Csirinyi  –  Ferencz D. (Poncok Cs. 76’), Tell (Holló 46’), Barta (Csiszár 53’), – Ponczok, Youssef, Czipper (Tövisháti 93’)

Vezetőedző: Urbán Flórián.

 

Csomád: Kürtössy – Matyóka, Füzy, Sintár, Bernáth (Jakab 51’) – Kákonyi (Bánhalmi 82’), Rép, Horváth, Bozori, – Kalderás (Nagy 70’), Zalaegerszegi

Vezetőedző: Rottenhoffer Balázs

 

Gól: Holló (78’, 90’)

Sárga lap: Tell (10’), Ferencz D. (53’), Czipper (90’) ill. Horváth (18’)

Piros lap:     –

 

Alapítvány

Vecsés Sportjáért Közalapítvány  / Adószám: 18695508-1-13