Üzenet

Tápiószecső-Vecsés 0:2

2014-03-08

A bajnokság 17. fordulójának eredménye:

TÁPIÓSZECSŐ FC - VECSÉSI FC   0 : 2  ( 0 : 1 )

A vecsésiek a széleken próbáltak a hazaiak mögé jutni a mérkőzés első felében, s gyorsaságuknak  köszönhetően lehetett is volna esélyük a gólszerzésre, de a hazaiak tizenhatosa előtt pontatlanok voltak, sőt az átlövéseik még a labdafogó kerítést is elkerülték.
A 21.percben egy indítás után lépett meg egy vecsési támadó, majd Urbán hátulról a tizenhatos vonalán belül elgáncsolta.  A jogos büntetőt végül Edelényi remek reflex-szel kiütötte, de Bernáth érkezett a kipattanóra és a kapuba vágta közelről. A bekapott gólra fél perc múlva majdnem válaszolt a hazai csapat, Horváth Martin beadására Majzik Balázs érkezett, de egy picit lemaradt és 5 méterről a kapu mellé helyezte a labdát. A szünetig elég langyos játékot produkált mindkét csapat, egyik csapatban sem volt benne a gól.
A szünet után a hazai csapat gyorsan egyenlíthetett volna, de a vecsésiek kapusa is bemutatta, hogy nem érdemtelenül van rajta az egyes mez. Húsz perc labdatologatás után után a Vecsés változtatott játékán, és többször lendültek támadásba, a hazaiaknak iparkodni kellett, hogy ne kapjanak újabb gólt.Ez végül sikerült a Vecsés FC-nek, egy visszagurított labdát Petruska remekül lőtte kapura 24 méterről  és a labda Edelényi kezét és a kapufát is érintve került a kapuba. A hátralévő pár percben már nem sok minden történt.

forrás: vecseshirek.hu

Alapítvány

Vecsés Sportjáért Közalapítvány  / Adószám: 18695508-1-13