Üzenet

Vecsés-Örkény 2:2

2014-05-24

A bajnokság 28. fordulójának eredménye:

VECSÉSI FC - ÖRKÉNY SE  2 : 2  (1 : 1)

Gólszerzők: Petruska Cs. (27'), Ponczok T. (77')

Urbán Flórián: – Ezt a mérkőzést több góllal meg kellett volna nyernünk, mert egész végig kézben tartottuk, és azt mondom, játékban is elég jók voltunk. Kettő-egy után ordító gólhelyzeteink voltak, amiket elrontottunk. Az utolsó percben ilyen gólt nem szabad kapni, ez arra utal, hogy néhány játékos fejben már nincs itt tulajdonképpen. A háziasszonyok azt szokták mondani: tavaszi nagytakarítás. A Vecsés FC-nél én leszek a háziasszony, megtartom a nyári nagytakarítást

és lehet, hogy már a jövő héttől megkezdem. Egy-két játékos biztosan menni fog, nem nagyon tetszett az a mentalitás és az a szemlélet, ahogy ma egy-két ember kiment a pályára. Van még hátra két forduló, azt a két meccset mindenképpen meg kell nyernünk, de nem elképzelhetetlen, hogy egy-két embertől már a jövő héten meg fogok válni.

– Jövőre itt egy olyan csapatnak kell lennie, amelynek játékosai nem sértődöttek, nem duzzognak és nem megélhetési futballbűnözést folytatnak, hanem kimennek a pályára, és férfiként harcolnak, küzdenek és futballoznak. Valószínűleg a következő két fordulóban már azok fognak játéklehetőséget kapni, akikre jövőre számítunk, csak az a baj, hogy akkor nyolcan maradunk a pályán, és tizenegyen kell játszani... Neveket egyelőre nem mondok, de lejátsszuk ezt a két fordulót, és nyártól egész más szemléletű csapatot fogunk felépíteni. 

 

Alapítvány

Vecsés Sportjáért Közalapítvány  / Adószám: 18695508-1-13