Pest Megyei Kupa

Pest Megyei Kupa 1. forduló:

Felsőpakony KSE - Vecsési FC  1 : 1 (0 : 1)

Gólszerzők: Dombai D. (40') ill. Fülöp T. (89') 

Vincze Gábor: "Sajnálom ezt a mérkőzést, mert nagy volt a különbség a két csapat között, de ennyi kidolgozott helyzetből nem volt elég csak egyet értékesíteni. A foci tud büntetni, minket a 89. percben végzett ki. Előre kell néznünk, mert sokat dolgoztak a srácok, de ma valahogy ez gólokban nem mutatkozott meg."

 

Pest Megyei Kupa

Pest Megyei Kupa 1. forduló:

Tárnok KSK - Vecsési FC  1 : 4 (0 : 2)

Gólszerzők: Piros G.(32'), Nahóczky B.(43'), Kürti V.(48'), Ponczók Cs.(51'), Kollár D.(66')

Elkészült a Pest Megyei Kupa 5. fordulójának a sorsolása

Az MLSZ Pest Megyei Igazgatóságának Versenyirodája elkészítette a PMK 5. fordulójának a sorsolását. A 4. körből továbbjutott 12 csapat mellé bekapcsolódik a küzdelmekbe további 4 kiemelt egyesület is, így 8 mérkőzéssel folytatódik a kupa-sorozat.

A mérkőzések 2015.04.08-án szerdán, 16:30-kor kerülnek megrendezésre. A párosítások a következők:

Vácrátóti KSE - Kisnémedi,  

Dunakeszi Kinizsi/Tura - Zsámboki SE/Üllő SE,

Gödöllői SK - Vecsési FC,

Aranyszarvas SE - Nagykáta SE,

Pilisi LK - Taksony SE,

Újhartyán ISE - Dabas-Gyón FC,

Törökbálinti TC - Érdi VSE,

Pilisszentiván SE - Viadukt SE-Biatorbágy

Magyar Kupa Pest megyei ág mérkőzések

UFC Gyömrő - Vecsési FC  5 : 3  (1 : 2)

Vincze Gábor: "Sajnálatos és tanulságos mérkőzés volt. Nagyon szégyeltük magunkat a mérkőzést követően, hiszen 5 gólt kapni egy megye kettes csapat ellen nem jó érzés. Lezártuk ezt a mérkőzést ,gratuláltunk az ellenfélnek és készülünk a bajnokságra."

Magyar Kupa, Vecsés-Fradi 1:6

Magyar Kupa 2. forduló, Vecsési FC - Ferencvárosi TC   1 : 6

A Magyar Kupa 2. fordulója Sándor "Csikar" Károly halála miatti gyászszünettel kezdődött.

Nagyszerűen tartottuk magunkat az első félidőben, bár a Fradinak voltak helyzetei, gólnélküli döntetlennek fordultak az együttesek. A szünet után Lauth fejese után indult be a Fradi, majd Kukuruzovic növelte az előnyt,

A szünet után beálló Böde Dániel triplázott, miközben Busai is betalált közelről. 0-5-nél mi is eredményesek voltunk, Petruska Csaba talált szabadrúgásból a hálóba. A Fradi 6-1-es győzelemmel jutott tovább a következő körbe.

 

Bővebben...

Kiestünk a Pest Megyei kupából

Az április 8-án megrendezett Pest Megyei kupa nyolcaddöntőjében vereséget szenvedtünk a Gödöllőtől. A rendes játékidő 2 : 2-es végeredményt hozott, majd a hosszabbításban a 94. percben a Gödöllő megszerezte a továbbjutást jelentő gólt.

Gödöllői SK - Vecsési FC  3 : 2 ( 1 : 1 )

Góllövők: Farkas P.(45'), Nagy R.(67'), Kaiser L.(94') illetve Piros G.(25'), Tárkányi G.(88')

Elkészültek a Pest megyei bajnokságok csoportbeosztásai

Az MLSZ Pest Megyei Igazgatóságának Versenybizottsága beosztotta a megyei I., II., illetve III. osztály csoportjait. A három osztályba összesen 154 felnőtt csapat nevezett (tavaly ugyanez a szám 143 volt). Az eredetileg kiesett négy NB III-as együttesünk az MLSZ Versenybizottságának felkérésének köszönhetően megőrizte tagságát.

Bővebben...

Folytatódik a Pest Megyei Kupasorozat

Április 8-án, szerdán újra kupafordulót rendeznek Pest megyében. A nyolcaddöntők küzdelmeibe immáron minden kiemelt együttes is bekapcsolódik, ahol a tét nem kevesebb, mint a legjobb nyolcba kerülés.

A nyolcaddöntők párosításai:
Vácrátót - Kisnémedi;
Gödöllői SK - Vecsési FC;
Aranyszarvas (Tápiószentmárton) - Nagykáta;
Pilis - Taksony;
Újhartyán - Dabas-Gyón;
Törökbálint - Érd;
Pilisszentiván - Biatorbágy;
Dunakeszi Kinizsi - Üllő.

A mérkőzés április 8-án 16.30-kor lesz a Gödöllői Táncsics Mihály úti sporttelepen.

Pest Megyei Kupa negyeddöntő

Elkészült a Pest Megyei Kupa negyeddöntőinek párosítása

Vecsési FC - Nagykőrösi Kinizsi TL FC  május 7. 17 óra

Az MLSZ Pest Megyei Igazgatóságának Versenyirodája elkészítette a PMK 6. fordulójának a sorsolását. A mérkőzések ajánlott időpontja 2014. május 7., szerda.

A párosítások:
Vác FC - Gödöllői SK; Nagykáta SE - Pilisszentiván SE; Vecsési FC - Nagykőrösi Kinizsi TL FC; Felsőpakony KSE - Taksony SE/Érdi VSE .

Bővebben...

A Pest megyei válogatott a bajnok

A Pest megyei amatőrválogatott országos bajnoki címével páratlanul sikeres évet zárt a régió labdarúgása.

Korábban már beszámoltunk arról, hogy a Megyei Amatőr Válogatottak Országos Nagypályás Tornája 2-es csoportjának küzdelmeit Cegléden rendezte meg a Pest Megyei Igazgatóság, amelyen a házigazda kiemelkedő teljesítményével bejutott a december 13-i, makói döntőbe. A Csank János volt szövetségi kapitány által irányított együttes „idegenben” is folytatta jó sorozatát, és annak ellenére, hogy mindkét mérkőzését büntetőkkel nyerte meg, megérdemelten hódította el a győztesnek járó serleget, ezzel méltóképpen lezárva a 2014-es esztendőt. 

Bővebben...

Magyar Kupa 1.forduló

Magyar Kupa

A Magyar Kupa előselejtezőjének 4. fordulójában játék nélkül 3 : 0 -ás eredménnyel jutottunk tovább. A következő fordulóban idegenben játszunk 2013.04.17-én (szerda) 16 órai kezdettel a Halásztelek / Viadukt Bia párharc győztesével.

Döntőben a Pest megyei válogatott

Pest megye válogatottja három győzelemmel és egy döntetlennel megnyerte a ceglédi tornát.

A 10 órától Jász-Nagykun-Szolnok megye ellen megvívott találkozót Kiss János találatával nyerték a pestiek, viszont az utolsó találkozó különösen izgalmasra sikeredett, hiszen egészen az utolsó percig kellett várni a győztes találatra, amikor egy szöglet után Ország Péter centerezését követően Valkai Tamás fejjel vette be Bács-Kiskun kapuját. A középhátvéd egyébként a nyitómeccsen is betalált Csongrád ellen – írja a PMLSZ Facebook-oldala.

 

Bővebben...

Magyar Kupa 2.forduló sorsolás

Elkészült a Magyar Kupa 2. fordulójának sorsolása, a legjobb 32 közé kerülésért egy mérkőzés dönt a továbbjutásról.

 

 

Bővebben...

Pest Megyei válogatott

 Csank János kihirdette a Pest megyei válogatott 22 fős keretét

A Pest megyei amatőr válogatott november 28-án, pénteken este 3-2-re győzött az NB III Közép-csoportjában listavezető Vác FC ellen (a meccs négy félidőből állt, kétszer 35, illetve kétszer 20 percet játszottak a csapatok). A tesztmérkőzésén látottak értékelése után Csank János vezetőedző kihirdette a csapat 22+2 fős keretét. Az együttes már december 5-én elutazik Ceglédre, ahol késő délután a torna előtti utolsó foglalkozást vezényli majd a Csank János, Limperger Zsolt, Schindler Szabolcs edzőtrió.

A megyei válogatottak országos tornájára készülő Pest megyei csapat – amely a 2-es csoportban Bács-Kiskun, Békés, a címvédő Csongrád és Jász-Nagykun-Szolnok megye ellen lép majd pályára – bő kerete november 28-án már második alkalommal találkozott Gödöllőn, ahol a Vác FC ellen lépett műfűre. A nagy hidegben négy szakaszra bontott, jó iramú, színvonalas összecsapáson a válogatott 3-2-re legyőzte a váciakat.

A ceglédi torna szombati napjára 18 fő nevezhető, és a csapatok további négy játékos nevét adhatják le a versenybizottságnak, akik közül sérülés, betegség esetén vasárnap bárkit aktivizálni lehet – írja a PMLSZ honlapja.

A Pest megyei felnőtt válogatott szűk kerete

Kapusok: Kertész Ferenc (Érd), Rácz József (Nagykőrös), Szili Zsolt (Nagykáta)
Védők: Hunya Krisztián (Üllő), Király András (Vecsés), Kóbor Csaba (Törökbálint), Molnár Zoltán (Törtel), Ország Péter (Érd), Valkai Tamás (Nagykőrös)
Középpályások: Cservenka Gergő (Érd), Csizmadia Zoltán (Érd), Kónya Benjámin (Érd), Pap Tamás (Tura), Petruska Csaba (Vecsés), Poncok Csaba (Dabas-Gyón), Varga Dániel (Biatorbágy)
Támadók: Fetter Gergő (Pilisszentiván), Kiss János (Pilis), Less Krisztián (Tura), Less Tamás (Tura), Németh Szabolcs (Leányfalu), Zalaegerszegi Roland (Vecsés)
Biztonsági tartalékok: Botlik Dániel (Vecsés, kapus), Szebellédi Ádám (Nagykőrös, támadó)

 cikk és kép: pestmegyeifoci.hu