Szűcs Lajos a felkészülésről, célokról

A csapatnál a télen edzőváltás történt, a korábbi tréner, Vincze Gábor Biatorbágyra tett át székhelyét. Őt váltotta a korában kapusedzőként ténykedő Szűcs Lajos. A játékoskeretben is volt változás érkező és távozó oldalon egyaránt. Lencsés Bálint (Bicske), Remili Mohamed (Jászberény), Olasz Gergő (Monor), Gényi Dávid (Testnevelési Egyetem), Rása Gergő (újrakezdte) személyében új játékosok kerültek a keretbe, míg Czinege János (Budakalász), Bartucz Martin (Gödöllői SK), Fodor Dániel (Viadukt-Biatorbágy) elhagyták a csapatot.

Szűcs Lajos reményei szerint az új játékosok megfelelő erősítés lesz a csapatnak, hogy hozzák a korábbi szintet. A felkészülés megfelelően sikerült, annak ellenére, hogy betegségek, sérülések nehezítették.

Jól kezdtük a tavaszi bajnokságot, előbb a Vácot győztük le 2–1-re, majd 2–0-val a Dunavarsány ellen is begyűjtöttük a három pontot, bár hét hiányzó játékos volt betegségek, sérülések miatt. Ez is jól mutatja a csapategységet, amely mindenképpen bizakodásra ad okot a célkitűzések elérése érdekében - a bajnokságot a dobogón szeretnénk befejezni.

 

 

Fő támogatónk a Budapest Airport

  

 

 

 

 

Hungary 82.1% Hungary
Unknown 6.0% Unknown
United States of America 5.8% United States of America
China 2.3% China

Total:

29

Countries
003355
Today: 7
This Week: 65
This Month: 275