Szűcs Lajos a felkészülésről, célokról

A csapatnál a télen edzőváltás történt, a korábbi tréner, Vincze Gábor Biatorbágyra tett át székhelyét. Őt váltotta a korában kapusedzőként ténykedő Szűcs Lajos. A játékoskeretben is volt változás érkező és távozó oldalon egyaránt. Lencsés Bálint (Bicske), Remili Mohamed (Jászberény), Olasz Gergő (Monor), Gényi Dávid (Testnevelési Egyetem), Rása Gergő (újrakezdte) személyében új játékosok kerültek a keretbe, míg Czinege János (Budakalász), Bartucz Martin (Gödöllői SK), Fodor Dániel (Viadukt-Biatorbágy) elhagyták a csapatot.

Szűcs Lajos reményei szerint az új játékosok megfelelő erősítés lesz a csapatnak, hogy hozzák a korábbi szintet. A felkészülés megfelelően sikerült, annak ellenére, hogy betegségek, sérülések nehezítették.

Jól kezdtük a tavaszi bajnokságot, előbb a Vácot győztük le 2–1-re, majd 2–0-val a Dunavarsány ellen is begyűjtöttük a három pontot, bár hét hiányzó játékos volt betegségek, sérülések miatt. Ez is jól mutatja a csapategységet, amely mindenképpen bizakodásra ad okot a célkitűzések elérése érdekében - a bajnokságot a dobogón szeretnénk befejezni.

 

 

Vecsési FC - Vác VLSE 2 : 1

I. osztályú felnőtt bajnokság 16. forduló

Vecsési FC - Vác VLSE  2 : 1 (2 : 1)

Gólsszerzők: GÉNYI DÁVID (9'), NÁDASI KORNÉL (17'), ill. VÉN BOTOND (41')

 

 

Vecsési FC - Veresegyház VSK 2 : 3

I. osztályú felnőtt bajnokság 15. forduló

Vecsési FC - Veresegyház VSK  2 : 3 (1 : 0)

Gólsszerzők: NÁDASI KORNÉL (2'), FEKETE RÓBERT (62') ill. NÉMETH ÁRPÁD (54'), JÓNÁS MÁRK (84'), SZABÓ BENCE (90')

Vincze Gábor vezetőedző: "Sajnáljuk, hogy nem tudtuk megnyerni a mérkőzést, bár felvételről néztem meg másnap hiszen nem lehettem a fiúkkal. Novák Alex vezette a csapatot és mindent megtett, hogy nyerjenek, de a végén 6 perc alatt kiengedtük a nagyon értékes 3 pontot a kezünkből. Jó iramú összecsapás volt szerintem, főleg az első félidő ahol le lehetett volna zárni a mérkőzést. Pedig tudjuk már jól, hogy akkor van vége ha a bíró lefújja. Volt olyan mikor mi jöttünk ki jól az utolsó percekből, most az ellenfél tett érte többet amiért dicséret jár nekik. Hajrá Vecsés!"

 

 
 

Pilis LKLS - Vecsési FC 0 : 0

I. osztályú felnőtt bajnokság 14. forduló

Pilis LKLS - Vecsési FC  0 : 0 (0 : 0)

Vincze Gábor vezetőedző: "Megérdemelten szereztek 1 pontot a hazaiak, hiszen mikor volt lehetőségünk vezetést szerezni és talán elhozni a 3 pontot akkor sajnos nem voltunk eléggé pontosak a befejezésnél. A hazai csapatnak a végén volt lehetősége megnyerni a meccset egy buta egyéni hibából de mint már sokszor kapusunk most is bravúrt mutatott be. Hajrá Vecsés!"

 

Vecsési FC - VSK Tököl 3 : 1

I. osztályú felnőtt bajnokság 13. forduló

Vecsési FC - VSK Tököl  3 : 1 (3 : 0)

Gólszerzők: FEKETE RÓBERT (4'), FODOR DÁNIEL (11'), TÓTH TAMÁS (33')

 

Bugyi-OBO SE - Vecsési FC 0 : 1

I. osztályú felnőtt bajnokság 12. forduló

Bugyi-OBO SE - Vecsési FC  0 : 1 (0 : 0)

Gólszerzők: FEKETE RÓBERT (75')

Vincze Gábor vezetőedző: "Gratulálok a csapatnak, fontos 3 pontot szereztünk egy meglepően jól küzdő hazai csapat ellen! A korai kiállítás nyílván nem jött jókor, de felvettük a küzdelmet és egy góllal sikerült megszerezni a győzelmet, amihez kellett részünkről egy bravúros kapus teljesítmény is!"

 

Vecsési FC - Gödöllői SK 1 : 2

I. osztályú felnőtt bajnokság 11. forduló

Vecsési FC - Gödöllői SK  1 : 2 (1 : 1)

Gólszerzők: NÁDASI KORNÉL (36') ill. KOZIOROWSKI R. (23'), MUDROCH M. (51')

Vincze Gábor vezetőedző: "Sajnos ezt a rangadót az ellenfél jobban akarta, többet tett a győzelemért. Teljesen megérdemelten vitték el a 3 pontot. Nincs vége a szezonnak van még rengeteg mérkőzés. Remélem jól jött ez a pofon és tanulunk belőle. Hiszek abban, hogy erősebben jövünk ki ebből, hiszen kiváló játékosok vannak a keretben. Gratulálok az ellenfélnek a teljesítményéhez. Hajrá Vecsés!"

 

VS Dunakeszi - Vecsési FC 3 : 5

I. osztályú felnőtt bajnokság 10. forduló

VS Dunakeszi - Vecsési FC  3 : 5 (1 : 4)

Gólszerzők: KACSÓ B. (2'), CSORDÁS S. (58'), BALOGH T. (74') ill. FEKETE RÓBERT (7', 12', 22', 44'). KISS KRISZTIÁN (92')

Vincze Gábor vezetőedző: "Idegenben 5 gólt szerezni azt jelenti, hogy a támadó játékunk rendben van. Viszont ha kapsz 3 gólt akkor javítanod kell a labdavesztés utáni szituációkat, a labdaszerzést vagyis a védekezést. Ebben javulnunk kell és a csapat készen áll erre. Gratuláció természetesen jár a fiúknak."

 

Fő támogatónk a Budapest Airport

  

 

 

 

 

Hungary 87.0% Hungary
United States 6.5% United States
Russian Federation (the) 2.2% Russian Federation (the)

Total:

10

Countries
000430
Today: 6
This Week: 52
This Month: 14